Teknoloji

Dünya Müşteri Deneyimi Haftası’nda Türk Telekom’dan müşterilerine özel hediyeler ve yenilikler

türk telekom

Türk Telekom, ‘Dünya Müşteri Deneyimi Haftası’nda sürpriz etkinliklerle karşımızda. Türk Telekom, müşterilerine özel hazırladığı bu akıcı etkinliklerle onları teknoloji ve dijitalleşmeye bir adım daha yaklaştırıyor. Hem Bul Kazan hem de Sil Süpür oyunlarıyla ödüller ve hediyeler sunan Türk Telekom, bu süreci müşterilerinin Mutlu Müşteriler Müzesi’nde olumlu yorumlarla birleştirerek dijital bir sanat sergisi oluşturuyor.

İnsan odaklı yaklaşımını müşteri hizmetlerinde sürdürdüğünü belirten Türk Telekom, müşteri deneyimi haftasını kutlarken onları şaşırtacak yenilikler sunmaktan geri durmuyor. Örneğin, 4-13 Ekim tarihleri arasında Sil Süpür oyununu oynayan tüm bireysel müşterilere, günlük 2 GB internet hediyesi veriliyor. Dahası, uygulamada sürpriz görseli bulan müşterilere de ödül olarak ekstra hediye veriliyor.

Türk Telekom müşteri yorumlarını sanat eserine dönüştürüyor

Türk Telekom, müşterilerinden gelen pozitif yorumları değerlendiren ve onlara kulak veren bir anlayışa sahip. Ayrıca, müşteri memnuniyetini en yüksek levele çıkarabilmek için teknoloji ve dijitalleşme konusunda lider rolünü kullanarak geliştirmelerini sürdürüyor. Bu çabalarının sonucu olarak Türk Telekom, evde internet kullanıcıları arasında son üç yıldaki en yüksek müşteri memnuniyetini elde etti ve ayrıca arıza çözüm süreciyle de ödüllere hak kazandı.

Bütün bu hediye ve surprizlerin yanı sıra, Türk Telekom ayrıca müşterilerinden aldığı en olumlu 50 yorumu bir sanat eserine dönüştürüyor. Yapay zekâ yardımı ile oluşturulan sanat eserleri bir koleksiyon oluşturularak Mutlu Müşteriler Müzesi adı altında bir Instagram hesabında paylaşılacak. Bu, Türk Telekom’un müşteri deneyimini bir adım daha ileri taşıyarak müşteri memnuniyetini sanatla buluşturduğu bir yaklaşım olarak nitelendirilebilir.

İLGİLİ HABERLER