Teknoloji

Tinder kullanıcıları birbirlerine Bitmoji’lerini gönderebilirler

tinder bitmoji
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

tinder bitmojiTinder yaptığı duyuruyla Kanada ve Meksika’daki kullanıcılarının çöpçatan uygulaması içinde kişisel Bitmoji’lerini gönderebileceklerini açıkladı. Bunun için telefonlarında Tinder ve Snapchat hesaplarını birleştirmeleri gerekiyor. Ardından beğendikleri kişilere çıkartmalar gönderebilecekler.

Şu an için bu özellik sadece bir test niteliğini taşıyor. Tinder, henüz Bitmoji özelliğini küresel çapta kullanıma sunmaya karar vermiş gibi görünmüyor.

Daha önce Snap’in Snap Kit aracının lansmanıyla birlikte ön gösterimi gerçekleştirilmiş olan bu özellik sayesinde uygulama yapımcıları Snap’in bazı parçalarını kendi ürünlerine entegre edebiliyor.

Tinder, flört eden kişilerin birbirlerine fotoğraflarını göndermelerine izin vermiyor. Muhtemelen uygunsuz, istenmeyen içeriklerin gönderilmesi endişesiyle bundan uzak duruyor. Bu nedenle şirket, kullanıcıları uygulama içine, tüm içeriklerini onlara açmadan biraz daha entegre etmenin alternatif yollarını test ediyordu. Örneğin, flört eden kişiler profilleri içinde tekrarlanabilir GIF döngüleri oluşturabiliyor.

İLGİLİ HABERLER