
Apple bu yıl 23 Nisan için özel bir tanıtım kampanyası hazırladı. Dünya çapında gerçekleştirilen “iPhone ile Çekildi” kampanyasının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel ayağında fotoğrafa merakı ve yeteneği olan 16 çocuk çeşitli okul ve fotoğraf kurslarından seçildi. Ardından, çocuklara mentorluk yapmaları için farklı tarzlara sahip fotoğrafçılar ve yönetmenler belirlendi.
Ortaya 30 binin üzerinde fotoğraf ve 1000?in üzerinde video çıktı. 30 fotoğraf ve 5 video, kampanyanın temsilcisi olarak seçildi. Çekilen fotoğraflar 14 Nisan itibarıyla İstanbul?un sokaklarını renklendirirken, filmler de TV ve sosyal mecralarda yayınlanmaya başladı.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple eylülde iPhone Ultra ve M5 Mac’leri sahneye çıkarabilir

Apple’ın yeni AI modeli ilk kez Google altyapısında çalışacak

Apple’ın WWDC 2026 sahnesinde anlatmadığı iOS 27 yenilikleri

Apple’ın ilk dokunmatik ekranlı MacBook modeli için yeni işaret ortaya çıktı

Apple, yeni Siri’nin sevgili gibi konuşmayacağını söyledi
Tim Cook da 23 Nisan’ı kutladığı mesajında bu tanıtım kampanyasının sokak gösteriminin resmedildiği fotoğraflardan bir tanesini kullandı. Ayrıca #23Nisan ve #iPhoneileçekildi etiketlerini de mesaja ekledi.
Türkiye'de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı genç yeteneklerin çektiği müthiş fotoğraflarla kutluyoruz. #23Nisan #iPhoneileçekildi 🇹🇷 pic.twitter.com/VUqrUjH92G
— Tim Cook (@tim_cook) April 21, 2017
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Galeri: Apple’ın 23 Nisan’a özel “iPhone ile Çekildi” kampanyasından fotoğraflar
🌡️❄️ SERİNLİK ARAYANLARA MÜJDE: KLİMA FIRSATLARI DEVAM EDİYOR! ❄️🌡️





Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


