Teknoloji

Threads merakla beklenen gönderi düzenleme özelliğine yakında kavuşabilir

meta threads

Meta, Twitter’a veya yeni adıyla X’e rakip olarak çıkardığı Threads için bir özellik daha hazırlıyor. Geliştirici Alessandro Paluzzi’nin paylaşımına göre, şirket gönderilerin yayınlandıktan sonra 5 dakika içinde düzenlenmesini mümkün kılacak bir bir “Düzenle” butonu üstünde çalışıyor.

Instagram’ın tepe yöneticisi Adam Mosseri, uygulama temmuz ayında yayınlandığında “Düzenle” butonunun potansiyel özellikler listesinde olduğunu belirtmişti. Paluzzi’nin ortaya çıkardığı detaylar, bu butonun yakında kullanıma sunulabileceğini gösteriyor.

Düzenle butonunun platformun önemli eksiklerinden biri olduğu söylenebilir. Dolayısıyla Meta’nın bu özelliği sunmaya yakın olmasını gösteren paylaşımların sevindirici olduğu rahatlıkla söylenebilir. Şirketten henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmese de, uygulamaya çıkışından bu yana düzenli şekilde yeni özelliklerin eklenmesi de beklentiyi kuvvetlendiriyor.

Threads için bir yenilik daha var

Threads için duyurusu resmen yapılan bir yenilik de söz konusu. Kullanıcılar artık, tıpkı Instagram’da olduğu gibi, profil sekmesine uzun basarak farklı profiller arasında geçiş yapabilecek. Bütün bu yeni özelliklerin platforma olan ilgiyi canlandırmaya yetip yetmeyeceğini görmek için beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER