Teknoloji

ThinkPad dizüstü bilgisayarlardaki kırmızı noktayı sevenler için yeni kablosuz klavye

lenovo thinkpad trackpoint 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ThinkPad’in TrackPoint adını taşıyan fare topuzuyla ilgili olarak insanların görüşleri değişiklik gösteriyor. Bazıları bu küçük kırmızı noktayı gerçek bir fare gibi kullanmaktan kaçınırken bazıları da en iyi fare çözümü olarak nitelendiriyor. İkinci grupta olanlar için Lenovo yeni bir ürün çıkarıyor.

99 dolarlık yurt dışı fiyatına sahip olan ThinkPad TrackPoint Keyboard II, masaüstü bilgisayarında Lenovo’nun TrackPoint kontrol noktasını kullanmak isteyenler için var olan en güncel ve mevcut seçeneklerden bir tanesi niteliğini taşıyor.

Bu yılın başında CES’te duyurusu gerçekleştirilen TrackPoint II yurt dışında satışa sunuldu. Yeni model eski TrackPoint’li ThinkPad Kompakt Bluetooth Klavye rününe benziyor. Ancak yeni tasarımıyla modern ThinkPad X1’in klavye tasarımına ve düzenine sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Eski modelin aksine, TrackPoint II sadece kablosuz bağlantı sunuyor. Bluetooth üzerinden bağlantı sunuluyor veya kutudan çıkan USB aygıtı sayesinde hem Windows hem de Android cihazlara bağlanabiliyor. Kablolu bağlantının olmamasının karşılığında şarj için micro USB yerine USB-C üzerinde şarj edilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER