Eğlence

Netflix The Witcher’ın yeni sezon bölümlerini iki kısım halinde yayınlayabilir

netflix aralık 2021 the witcher henry cavill
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

The Witcher Netflix‘in en popüler yapımları arasında yer alıyor. Dizinin merakla beklenen üçüncü sezonu 2023’te ekranlara gelecek. Dizinin yaratıcısı Laura Schmidt Hissrich, görsel efektlerin uygulanmasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle üçüncü sezonun iki parça hâlinde yayınlanabileceğini belirtti.

Dizinin ikinci sezonu COVID pandemisi ve post prodüksiyon sürecinin yoğunluğu nedeniyle ilk sezondan tam iki yıl sonra 2021’in aralık ayında yayınlanabilmişti. COVID artık yapım sürecini etkileyen bir faktör olmaktan çıksa da, efekt ve post prodüksiyon yoğunluğu hâlâ yayın tarihinin belirlenmesinde etkinliğini koruyor.

Schmidt Hissrich üçüncü sezonunun yayın tarihinden önce en az 7 aylık daha bir post prodüksiyon süresine ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Bu sürenin uzunluğu, yeni sezonunun iki kısım hâlinde yayınlanması ihtimalini kuvvetlendiriyor. Schmidt Hissrich henüz bu fikrin kapsamlı şekilde değerlendirilmediğinin altını çizdi.

The Witcher’ın yeni sezonunda Henry Cavill son kez izleyicilerin karşısına çıkacak

Netflix için dizilerin sezonlarını iki kısım hâlinde sunmanın sıra dışı bir durum olmadığını belirtmek gerekiyor. Şirket daha önce de Stranger Things’in dördüncü sezonunu iki kısım hâlinde sunmuştu.

The Witcher’ın yeni sezonunda Henry Cavill son kez Rivialı Geralt olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Dördüncü sezonla birlikte bu rolü Liam Hemsworth üstlenecek.

İLGİLİ HABERLER