Eğlence

The Witcher daha yayınlanmadan yeni sezon onayını aldı

the witcher

The Witcher, Netflix‘in merakla beklenen projeleri arasında yer alıyor. Diziye yönelik beklenti ve heyecanın büyüklüğü bile Netflix’in şimdiden ikinci sezon için onay vermesine yetmiş gibi görünüyor.

Netflix, daha bir bölümü bile yayınlanmayan The Witcher’ın ikinci sezon için onay aldığını Twitter hesabı aracılığıyla duyurdu. Deadline’da yer alan habere göre, sekiz bölümden oluşması planlanan ikinci sezonun prodüksiyon süreci 2020’nin ilk günlerinde başlayacak. İkinci sezonun 2021’de izleyicilerle buluşabileceği belirtiliyor.

Dizinin temelinde de Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin romanları ve kısa hikayeleri bulunuyor. The Witcher’a sahip olduğu ünü kazandıran en önemli şey ise yine romanlardan uyarlanan video oyunlar olmuştu.

The Witcher 20 Aralık’ta Netflix aboneleriyle buluşacak

The Witcher’ın Netflix macerası 20 Aralık’ta başlayacak. Dizide ana kahraman olan Rivialı Geralt’a Henry Cavill hayat verecek.

The Witcher’ın ilk fragmanı geçtiğimiz yaz yayınlanmıştı. Netflix, The Witcher’ın ilk sezonunun yayın tarihini duyururken de yeni bir fragman paylaşmıştı. Kimilerinin Game of Thrones kadar büyük bir ilgi görmesini beklediği The Witcher’ın beklentileri karşılayıp karşılayamadığı yakında görülecek.

İLGİLİ HABERLER