Eğlence

Netflix The Witcher’ın yayın tarihini yeni fragmanla duyurdu – Video

netflix the witcher

Netflix, merakla beklenen The Witcher uyarlamasının yayın tarihini sonunda açıkladı. Andrzej Sapkowski’nin sevilen romanlarından hareketle hazırlanan dizi, 20 Aralık itibarıyla Netflix aboneleriyle buluşacak.

Netflix, The Witcher’ın yayın tarihini yeni bir fragmanla duyurdu. Dizinin ilk fragmanı, yaz aylarında San Diego’da gerçekleştirilen Comic-Con sırasında paylaşılmıştı. Yeni fragmanda ana kahraman Geralt’ın diğer karakterlerle olan ilişkilerinden kesitler ağırlıklı olsa da, yoğun aksiyon sahnelerinin varlığı da gözden kaçmıyor.

The Witcher dizisinin temelinde tamamen Sapowski’nin kitapları yer alıyor. CD Projekt Red imzalı popüler The Witcher oyunlarının diziyle bir bağlantısı yok. Buna rağmen, Henry Cavill tarafından canlandırılan Geralt karakterinin küvette görüldüğü sahne, The Witcher 3’ün internette fenomen olmuş sahnesine bir saygı duruşu olarak değerlendirilebilir.

Netflix The Witcher projesini güvendiği bir isme emanet etti

The Witcher projesinin başında Lauren Schmidt Hissrich bulunuyor. Daha önce The Umbrella Academy ve The Defenders gibi projelerin de sorumluluğunu üstlenen Hissrich, dizinin oyunlardan bilinçli olarak uzak tutulduğunu belirtmişti. Oyunların bir yöne gittiğini, kendilerinin ise farklı bir yöne gittiklerini söyleyen Hissrich; ilk sezona dair planlarını yayın öncesinde fazla açık etmek istemediklerini belirtmişti.

The Witcher, video oyun ve dizi dışında kutu ve kart oyunlarına da ilham olmuş bir eser. Bu oyunların hepsi, orijinal hikayeye farklı bir açıdan yaklaşıyor. Netflix’in dizisinin bu topluluğa nasıl bir zenginlik katacağını görmek için 20 Aralık’ı beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER