Eğlence

The Lord of the Rings: Gollum’un çıkışı yine ertelendi

the lord of the rings: gollum
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

The Lord of the Rings: Gollum, normal şartlar altında 1 Eylül’de oyuncularla buluşacaktı. Ancak oyunun yapımcısı Daedalic Entertainment, oyunun çıkışının ertelendiğini açıkladı.

Twitter’dan yapılan paylaşımda, stüdyonun oyun için daha fazla zamana ihtiyaç duyduğu belirtildi. Açıklamada bunun mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için alınan bir karar olduğunun da altı çizildi. Yeni bir çıkış tarihi paylaşmayan şirket, bunun yakında duyurulacağının sözünü verdi.

Yüzüklerin Efendisi oyununun duyurusu 2019’da yapılmış, oyunun çıkışı için de 2021 işaret edilmişti. Ancak geçtiğimiz yılın başlarında oyunun çıkışı 2022’ye ertelenmişti. 1 Eylül tarihinin duyurusu ise geçtiğimiz mayıs ayında yapılmıştı.

Yüzük Kardeşliği’nin ilk kısımlarını konu alan oyunda Gollum’un oyuncuları “sinematik bir macera”ya sürükleyeceği belirtilmişti. Oyun, Gollum’un çift kişiliğini yansıtan unsurlar da barındırıyor.

The Lord of the Rings: Gollum PlayStation 4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC’de oyuncularla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER