EğlenceManşetler

Amazon’dan Yüzüklerin Efendisi dizisi için yeni fragman

amazon yüzüklerin efendisi
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Amazon Prime Video’nun merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisi için ilk uzun fragman  yayınlandı. The Rings of Power (Güç Yüzükleri) adını taşıyan dizi, eylül ayında izleyicilerle buluşacak. Yeni fragmanda Morfydd Clark’ı Galadriel olarak görmek mümkün oluyor.

Fragmanda başka karakterler de izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ada krallığı Númenor’da yaşayan Isildur (Maxim Baldry), Elendil (Lloyd Owen) ve Kraliçe Regent Míriel (Cynthia Addai-Robinson) de fragmanda boy gösteren karakterler oluyor.

Fragmanda Galadriel, Robert Aramayo’nun canlandırdığı Elrond’u “Düşman hâlâ orada bir yerde, şimdiki soru nerede olduğu” sözleriyle uyarıyor. Robert Aramayo, Game of Thrones’da Eddard Stark karakterine hayat vermişti.

Güç Yüzükleri, Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi filmlerinde geçen olaylardan binlerce yıl öncesini anlatacak. Dizi izleyicileri İkinci Çağ’daki olayların ve meşhur yüzüklerin yapımının sonrasına götürecek.

Yüzüklerin Efendisi dizisi Orta Dünya’nın farklı bölgelerini gösterecek

Dizide oyuncular Orta Dünya’nın farklı bölgelerini de görecek. Bunlar arasında Cüce diyarı Khazad-dûm ve Elf diyarları Lindon ve Eregion da yer alıyor. Dizinin ilk sezon bölümleri Yeni Zelanda’da çekilmişti. İkinci sezonda ise çekimler İngiltere’ye taşınmıştı.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin ilk bölümü 2 Eylül’de ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümleri haftalık olarak yayınlanacak. Dizinin yönetmenliğini JA Bayona, Charlotte Brändström ve Wayne Che Yip üstleniyor.

İLGİLİ HABERLER