Eğlence

Telltale Games Batman serisine dair ilk detayları paylaştı

telltale games batman

Telltale Games Batman oyun serisi üzerinde çalıştığını geçtiğimiz yılın sonlarında açıklamış, ancak bunun dışında fazla detay vermemeyi tercih etmişti. Seriye dair cevabı merak edilen sorulardan bazıları sonunda yanıtlandı.

Telltale, karakter odaklı yaklaşımını Batman serisinde de sürdürecek. Oyuncular sadece Batman’i değil, gerçek kimliği olan Bruce Wayne’i de yönetecek. Wayne’in özel yaşamında verdiği kararlar, Batman’in nelerle karşılaşacağını da etkileyecek. Oyunculara bazı durumlarla Batman mi, yoksa Bruce Wayne olarak mı baş etmek istedikleri de sorulacak. Burada yapılacak tercihlerin farklı sonuçlar doğuracağını tahmin etmek ise pek zor değil.

Serideki oyunlar, genel tarzları itibarıyla modern zamanlarda geçecek ve Batman ya da diğer süper kahraman filmlerindeki cesur havayı oyunculara yaşatacak. Ancak ortada yüksek bir gerçekçilik olmayacak. Robin veya Nightwing gibi karakterlerin Batman’e eşlik etmesi beklenmezken, hangi “kötülerin” oyunlarda boy göstereceği de henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER