Manşetler

Teknoblog Dergi Ağustos 2018 sayısı yayında

teknoblog dergi

teknoblog dergi

Teknoblog Dergi’nin Ağustos 2018 tarihli 31. sayısı yayınlandı. Teknoblog’un en çok ilgi gören içeriklerinin yanı sıra özel bölümleri ve içerikleri de bünyesinde barındıran Teknoblog Dergi, her geçen ay giderek daha da zengin hâle geliyor.

Geçtiğimiz ay içinde Türkiye piyasasına giriş yapan LG G7 ThinQ ve Honor 10 gibi iki yeni Android telefonun incelemelerinin yanı sıra, haziran ayında ülkemizde satışa sunulan Samsung Galaxy A6+ ve Fitbit Versa’nın incelemeleri İnceleme bölümünde yer alıyor.

Sonbaharda final sürümü yayınlanacak olan iOS 12 ile birlikte gelecek yeniliklerden bir tanesi olan Memoji ile ilgili detaylı bir yazı Nasıl Yapılır? bölümünde yer alıyor. Ayrıca En İyi İnternet Tarayıcısı 2018 ve En İyi PDF Uygulamaları 2018 listelerine de göz atmanızı tavsiye ederiz.

Teknoblog Dergi’ye özel Uygulama bölümünde geçtiğimiz ay yayınlanan Asphalt 9 ile ilgili detaylı bir incelemeyi bulabilirsiniz. Ayrıca S Sport Plus adlı, S Sport’un resmi mobil uygulamasıyla ilgili detaylı bir inceleme de sayfalarımızda yer alıyor. Yepyeni bölümünde her ay olduğu gibi bir önceki ayın flaş yeni ürünlerini mercek altına alıyoruz.

Teknoblog Dergi’yi web sitemiz üzerinden, iOS ve Android uygulamalarımızdan ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. Bunun yanı sıra Turkcell’in Dergilik platformu üzerinden de Teknoblog Dergi’yi ücretsiz okuyabilirsiniz. Bu arada Dergilik’te Teknoblog Dergi’yi favorilerinize ekleyip abone olduğunuz takdirde, sizin indirmenize gerek kalmadan, her ay telefonunuza veya tabletinize otomatik olarak indirilecektir.

İLGİLİ HABERLER