Eğlence

Ted Lasso’nun yeni sezon bölümlerinin yayın tarihi belli oldu

ted lasso 3. sezon

Apple TV+’ın en popüler yapımlarından biri olan Ted Lasso, yaklaşık 1,5 yılın ardından yeniden izleyicilerle buluşacak. Ted Lasso 3. sezon bölümleriyle 15 Mart’ta ekranlara dönecek. Yeni sezonda 12 bölüm yayınlanacak. Her hafta bir bölüm izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yeni sezonun başlangıç tarihini duyurmak amacıyla paylaşılan fragman, hikaye konusunda pek fazla detay vermiyor. Ancak dizinin takipçilerinin de bildiği gibi, ikinci sezon çözülmesi gereken pek çok konuyla bitmişti.

Yeni bölümlerde AFC Richmond’ın hem Premier Lig’e yükseldikten sonra kendini kanıtlaması hem de eski müttefiklerinden birine karşı mücadele etmesi gerekiyor. Nate artık West Ham United’da Rebecca’nın eski partneri Rupert için çalışıyor. Nate’in görevini Roy Kent devralırken; Ted, Rebecca ve Keely’nin hem kişisel hem de profesyonel zorluklarla mücadele etmesi gerekiyor. Bütün bunlar dizinin iyimser ancak çok da saf olmayan tonunun korunacağını gösteriyor.

Ted Lasso 3. sezon öncesinde Apple’a çok sayıda ödül kazandırmıştı

Ted Lasso 3. sezon bölümleriyle ilgili bilinenler şimdilik bu kadar. Apple’ın en iyi bilinen yapımlarından biri olan dizi, şirkete çok sayıda ödül kazandırmıştı. Bu noktada Apple’ın artık diziye eskisi kadar bağımlı olmadığını da belirtmek gerekiyor. Severance, Slow Horses gibi diziler ve Oscar ödüllü CODA gibi filmler de Apple TV+’ın portföyüne girmiş durumda. Apple TV+, Netflix ve Amazon Prime Video gibi rakiplerine kıyasla küçük olsa da, artık bir çaylak olmadığını da belirtmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER