Manşetler

Tecno Phantom V Fold Türkiye’de satışa sunuldu: Katlanabilir teknoloji ve üst düzey özellikler bir arada

tecno phantom v fold

Tecno’nun MWC 2023’te duyurusunu yaptığı Phantom V Fold, Türkiye pazarında yerini aldı. Cihaz, bir dizi yüksek kaliteli özellikle donatılmış ve 39.999 TL fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda. Bu model, MediaMarkt, Teknosa, Vatan mağazalarında, Turkcell ve Vodafone’un dijital mağazalarında ve Hepsiburada gibi çeşitli e-ticaret platformlarında satışta.

Tecno Phantom V Fold, 7.85 inçlik iç ekranı ve 6,42 inçlik dış ekranı ile kullanıcılara geniş ve yüksek kaliteli bir görsel deneyim sunuyor. İç ekranın neredeyse görünmez katlama izi, bu modeli benzersiz kılıyor. Özellikle çoklu görev yaparken bu büyük ekran size büyük kolaylıklar sağlayacak.

Neredeyse görünmez olan bir katlama izine sahip ekranıyla Tecno Phantom V Fold; oyun oynarken, film izlerken, borsa takibi yaparken veya e-posta gibi işle ilgili süreçleri yönetirken kullanıcılarına eşsiz bir deneyim vadediyor. Çok sayıda yenilikçi teknolojiyle donatılan akıllı telefon, 45 W ultra hızlı şarj cihazı, şarj kablosu ve aramid fiber stant özellikli kılıfının da içinde yer aldığı şık bir kutuyla geliyor.

Cihazın 5 lensli fotoğraf sistemi, her türlü ışık koşulunda net ve canlı fotoğraflar çekmeyi mümkün kılıyor. Kamera uygulamasının kullanıcı arayüzü oldukça kullanıcı dostu ve birçok farklı modu içeriyor. 50MP Süper Gece kamerası, süper ışığa duyarlı özel 1/1,3 inç sensör, geniş f/1,85 diyafram açıklığı ve 7P kompozisyon özellikleriyle beraber geliyor. Telefonun gece görüntüleme özellikleri, gürültüyü azaltan ve net çizgiler yakalayarak geceyi mükemmel ayrıntılarla canlandıran yapay zeka destekli Süper Gece Portresi,Süper Gece Modu ve Süper Gece 4K Video ile daha da geliştirildi. Telefonun arkasında ise 2x optik ve 20x dijital yakınlaştırmalı güçlü 50MP telefoto lens ve 13MP ultra geniş açılı lens bulunuyor.

Tecno Phantom V Fold, MediaTek Dimensity 9000+ işlemci ve 12GB + 9GB RAM ile oldukça yüksek bir performans sunuyor. Uygulama ve oyunlarda yüksek performans, bu modeli tercih edenler için kaçırılmayacak bir fırsat gibi görünüyor.

Geniş ekranlı katlanabilir akıllı telefon deneyiminin kullanıcılara sunabileceği çok şey olsa da bu deneyimler, cihazlar için uygun olmayan işletim sistemleriyle kesintiye uğrayabiliyor. Bu konuya çok önem veren Tecno, katlanabilir cihaz için özel olarak tasarlanmış, Google’ın Android 13’ünü temel alan, yüksek oranda optimize edilmiş ve özelleştirilmiş bir işletim sistemi olan HiOS13 Fold’u geliştirdi. Bölünmüş ekranlar, resim içinde resim, paralel pencereler ve ekranlar arasında sürükleyip bırakma gibi geniş ekran özelliklerinin yanı sıra, farklılaştırılmış etkileşimli animasyon tasarımları da kullanıcıların üretkenliğini ve genel eğlencesini güçlendiren bir sistem oluşturuyor.

Ayrıca, telefonun sadece 15 dakikada %40 şarj olmasını sağlayan ve sadece 55 dakikada tamamen şarj edilebilen 45 W süper şarj özelliği ve sahip olduğu 5000 mAh batarya da sizi gün boyunca yarı yolda bırakmıyor.

Bu ve daha birçok üst düzey özellik ile Tecno Phantom V Fold, Türkiye’deki akıllı telefon pazarında önemli bir yer edineceğe benziyor. Katlanabilir form faktörü, yüksek kapasiteli bataryası ve çok sayıda yenilikçi teknoloji ile donatılmış bu model, kesinlikle göz atılması gereken bir cihaz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER