Teknoloji

Tecno Camon 20 Serisi Türkiye’de satışta

tecno camon 20

Tecno, akıllı telefon pazarında yerini sağlamlaştırmayı sürdürüyor. Firmanın yeni serisi Camon 20, üstün kamera özellikleri ve şık tasarımıyla Türkiye’de satışa çıktı. Tecno Camon 20 Premier 5G modeli, dikkat çekici özellikleri ve estetik tasarımı ile öne çıkıyor.

Tecno’nun Camon serisi, gelişmiş Sensör Kaydırmalı OIS Teknolojisi ile fotoğraf ve video çekimlerinde yeni bir dönem başlatıyor. Bu teknoloji sayesinde, kullanıcılar hareket halindeyken bile net ve canlı görseller elde edebiliyorlar. Camon 20 Premier 5G, piyasadaki SLR kameraların titreme önleme özelliklerini akıllı telefonlara taşımayı amaçlıyor ve düşük ışık koşullarında bile yüksek görüntü kalitesini koruyor.

RGBW Ultra teknolojisine sahip olan Tecno, gece çekimleri için optimize edilmiş kameralar sunuyor. Bu teknoloji, geleneksel RGB sensörlerine kıyasla daha fazla ışık yakalayarak, karanlıkta bile üstün fotoğraf kalitesi vaat ediyor. Camon 20 Premier 5G’nin ana kamerası, ışığa olan hassasiyetini artırarak, daha doğal ve canlı görüntüler sunuyor.

Teknoloji severler için oldukça çekici bir başka özellik ise, cihazın 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranı. Tecno Camon 20 Premier 5G, MediaTek Dimensity 8050 işlemcisi, 512GB depolama kapasitesi ve 8+8GB (Sanal) RAM seçeneği ile güçlü bir performans sunuyor. 45W Ultra hızlı şarj desteği ve 5000mAh batarya kapasitesi, kullanıcıların gün boyu cihazlarını rahatça kullanmalarını sağlıyor. Bu telefon 24.999 TL’lik fiyattan sunuluyor.

tecno camon 20

Tecno Camon 20 Pro 5G modeli ise, özellikle gece çekimleri konusunda iddialı. 64MP’lik RGBW Ultra Sensörü, düşük ışıklı ortamlarda dahi etkileyici fotoğraf ve videolar çekme imkanı tanıyor. Ayrıca 32MP’lik çift flaşa sahip selfie kamerası ile mükemmel selfieler elde etmek mümkün. 256GB depolama ve 8+8GB RAM kapasitesine sahip bu model, 120Hz AMOLED ekranı ve 33W Süper hızlı şarj özelliğiyle dikkat çekiyor. Bu telefonun fiyatı ise 13.999 TL.

Camon 20 Pro, selfie ve portre çekimlerine yönelik özellikleriyle öne çıkarken, düşük ışıkta bile yüksek kaliteli fotoğraflar çekebiliyor. 64MP’lik RGBW sensör teknolojisi, kullanıcıların gece çekimlerinde harikalar yaratmasını sağlıyor. 6.67 inçlik 120Hz AMOLED ekranı, MediaTek Helio G99 işlemcisi, 5000mAh bataryası ve 33W Süper hızlı şarj desteği gibi özelliklerle, Camon 20 Pro, performans ve estetik açıdan kullanıcıların beklentilerini karşılıyor. Fiyatı 10.299 TL

Camon 20 serisinin en erişilebilir modeli olan Tecno Camon 20 de, teknoloji ve yenilikçi tasarımıyla kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarıyor. 6.67 inçlik 60Hz AMOLED ekranı, 33W Süper hızlı şarj desteği ve 5000mAh bataryası ile Camon 20 Pro’ya benzer özellikler sunuyor. İşlemci olarak MediaTek Helio G85’ten güç alan bu model, 256 GB depolama ve 8+8GB RAM seçeneği ile 9.499 TL fiyatla satışa çıkıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER