FırsatlarManşetler

Tam kablosuz kulaklık isteyenler için Samsung Galaxy Buds indirimde

Tam kablosuz kulaklık isteyenler için Samsung Galaxy Buds indirimde

Tam kablosuz kulaklık seçenekleri arttıkça rekabet de yükseliyor. Bu da çeşitli indirim fırsatları olarak tüketicinin avantajına oluyor. Samsung’un geçen yıl çıkardığı Galaxy Buds modeli, Hepsiburada üzerinde dikkate değer bir indirimle sunuluyor. Samsung’un online mağazasında siyah ve beyaz renkli modelleri 699 TL’ye satılan bu kulaklık, Hepsiburada üzerinde 499,59 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor.

Samsung bu yıl Galaxy Buds+ modelini de çıkarmıştı. Ancak Galaxy Buds, kullanışlı bir kablosuz kulaklık seçeneği olarak dikkat çekmeyi sürdürüyor. Samsung’un belirttiğine göre bu kulaklık şık ve renkli tasarımı, güçlü özellikleri ve çok daha fazlasıyla kullanıcıların merakını uyandırmayı başarıyor. Samsung’un yeni nesil kablosuz kulaklıklarından Galaxy Buds, akıllı telefonunuzla kolayca eşleşiyor ve bu ürün sayesinde müzik dinlemek hem daha eğlenceli hem daha kolay hale geliyor.

Samsung Galaxy Buds
Hepsiburada’dan satın alın

SATIN AL

Galaxy Buds modelinde aktif gürültü engelleme yok. Ancak kapalı tasarımı sayesinde dış ortamdan fazlasıyla izole olmanızı sağlıyor. Üstelik yeni nesil çift mikrofon teknolojisine sahip olan Galaxy Buds, telefon görüşmeleri sırasında arka planda oluşan gürültüleri yok ediyor ve sesleri daha net aktarmayı başarıyor. Ergonomik tasarımıyla da dikkat çeken Samsung kablosuz kulaklık, verimli pili sayesinde tek şarjla uzun süre kullanım olanağı sunuyor. Tüm özellikleriyle Galaxy Buds, en iyi arkadaşlarınızdan biri hâline geliyor.

Galaxy Buds, kutusunun içerisinde kolayca şarj olabiliyor. Dolu batarya ile 6 saat boyunca kesintisiz kullanım olanağı sağlayan kulaklıklar, gün boyu yüksek performans sağlıyor ve sizi yarı yolda bırakmıyor. Aynı zamanda Samsung telefonlar ile bağlantı kurulduğunda kablosuz olarak şarj edilebilen Galaxy Buds, teknolojiyi zirvelere taşıyor.

Ergonomik tasarımı sayesinde kulağınıza tam oturan Samsung Galaxy Buds kablosuz kulaklıklar; yürüme, koşma ve diğer aktiviteler sırasında sarsılmıyor ve kulağınızdan düşmüyor. Küçük ama kullanımı kolay Galaxy Buds ile hareket ederken kulaklığınızı dert etmeyin. Galaxy Buds, Bluetooth 5.0 özelliği sayesinde cihazınızla kolaylıkla bağlantı kurabiliyor.İvmeölçer sensörüne sahip Galaxy Buds, Android 5.0 üstü işletim sistemli cihazlar ile otomatik bağlantı sağlayabiliyor. Önceki ve sonraki şarkılara geçiş, çağrıyı sonlandırma gibi işlemleri tek bir dokunuşla gerçekleştirebileceğiniz Galaxy Buds, tüm bu özellikleri ile etkili bir performans sergiliyor.

Kablosuz kulaklıklar, USB-C bağlantı noktası sayesinde kutusunun içinde kolayca şarj edilebiliyor. Bunun dışında ürün, bazı Samsung Galaxy akıllı telefonlar üzerinden de kablosuz bir şekilde şarj olabiliyor. IP-X sertifikasına sahip Galaxy Buds kulaklıklar terlemeye karşı da oldukça dayanıklı. Sıcak havalarda veya koşu sırasında terlediğiniz zaman suya dayanıklı kablosuz kulaklıklar herhangi bir zarar görmüyor. Bu sayede ürünün kullanım süresi de uzuyor. Ergonomik bir tasarıma sahip olan kablosuz kulaklıklar; koşu, yürüyüş gibi çeşitli aktiviteler sırasında sarsılmıyor ve kulağınızdan düşmüyor. Tüm özellikleri ve daha fazlasıyla Samsung Galaxy Buds modelleri, kulaklık kullanma alışkanlıklarınızı değiştiriyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER