Teknoloji

SwiftKey Android uygulaması ile konum paylaşımı yapmak kolaylaşıyor

swiftkey ios

swiftkey androidSwiftKey Android uygulaması için geçtiğimiz yılın son ayında kapsamlı bir güncelleme yayınlamıştı. Aradan geçen üç ayın ardından Android kullanıcıları için yeni bir güncelleme daha hazırlayan SwiftKey ekibi, Android cihaz sahiplerinin işlerini kolaylaştıracak çeşitli yenilikler sunuyor.

SwiftKey’in güncelleme ile Android kullanıcılarına sunduğu yenilikler arasında konum paylaşımının kolaylaşması öne çıkıyor. Böylelikle SwiftKey kullanıcılarının mevcut konumlarının adresine hemen ulaşması ve bunu aile üyeleri ya da arkadaşlarıyla hızlı biçimde paylaşabilmesi mümkün hâle geliyor.

Ancak bu imkandan ilk etapta tüm kullanıcılar yararlanamıyor. SwiftKey’den yapılan açıklamada, Android uygulamasına eklenen hızlı konum paylaşımı özelliğinin öncelikli olarak ABD ve Hindistan’da kullanılabileceği belirtildi.

SwiftKey Android uygulaması için hazırlanan güncellemenin getirdiği tek yenilik konum paylaşımını kolaylaştırması değil. Güncelleme sayesinde takvimde kayıtlı bir etkinlik, klavye üzerinden hızlı biçimde paylaşılabiliyor. Kullanıcılar güncelleme sayesinde Çift Kelime önerilerini de ekrana uzun süre dokunarak silebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER