Eğlence

Suicide Squad oyununun çıkışı 2023’e ertelendi

suicide squad

Warner Media, Suicide Squad çizgi romanından uyarlanan oyunun çıkışını 2023’e erteledi. Bloomberg’in haberine göre, Warner Bros. tarafından geliştirilen diğer oyunların çıkış tarihleri de ileri atıldı.

Warner Bros. Suicide Squad’ın yanı sıra Batman, Harry Potter ve LEGO Star Wars oyunları üzerinde çalışıyordu. Bu oyunların hepsinin 2021’de yayınlanması planlanıyordu. Ancak pandemi kaynaklı prodüksiyon problemleri ve geliştirme sürecindeki diğer zorluklar nedeniyle bu hedefi tutturmak mümkün olmamıştı.

Şirketten daha önce yapılan açıklamada, bir grup anti kahramanının Superman gibi süper kahramanlara karşı savaşacağı Suicide Squad’ın 2022’de oyuncuların karşısına çıkacağı belirtilmişti. Ancak şirket bu sözünden çok erken dönmüş gibi görünüyor.

Warner Media CEO’su Jason Kilar, geçtiğimiz hafta Twitter’da yaptığı paylaşımda bu yılın takviminde merakla beklenen çok sayıda oyunun bulunduğunu belirtmişti. Paylaşımdaki görselde Harry Potter temalı Hogwarts Legacy’nin ve Batman oyunu Gotham Knight’ın logoları görülmüştü. Suicide Squad’a bu paylaşımda yer verilmemişti. Warner’dan o dönemde konuyla ilgili bir açıklama gelmemişti. AT&T’nin çatısından ayrılacak olan Warner, yakında Discovery ile birleşecek.

Tam adı Suicide Squad: Kill the Justice olan oyun 2020’de duyurulmuştu. Oyunun altında Warner Bros. bünyesindeki Rocksteady Studios’un imzası bulunuyor. Londra merkezli Rocksteady, Batman Arkham serisi oyunlarla tanınmıştı.

Rocksteady çok uzun süredir yeni bir oyun çıkarmış değil. Stüdyonun yayınladığı en son oyun 2015’in haziran ayında yayınlanan Batman: Arkham Knight olmuştu.

İLGİLİ HABERLER