Eğlence

Spotify Netflix içerikleri için özel bölüm oluşturdu

spotify netflix
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Spotify, Netflix dizi ve filmleriyle ilgili içerikler için özel bir bölüm oluşturdu. Bu özel bölümde Netflix dizi ve filmlerinin soundtrack’lerini, bunlar için hazırlanmış çalma listelerini ve ilgili podcast’leri bulabilecek. Netflix’in soundtrack’lerinin büyük kısmı Spotify’da mevcut olsa da, yeni bölüm sayesinde ilgili tüm içeriklere çok daha hızlı şekilde erişmek mümkün olacak.

Bu özel bölümde La Casa De Papel, Narcos: Mexico, Outer Banks, Squid Game, tick, tick… Boom! ve Cowboy Bebop gibi Netflix dizi ve filmlerinin soundtrack’leri ve çalma listeleri yer alıyor. Okay, Now Listen, Netflix Is A Daily Joke10/10 Would Recommend ve The Crown: The Official Podcast gibi Netflix’le bağlantılı podcast’lere de buradan ulaşmak mümkün.

Spotify bu merkez için bazı özel içerikler de sunuyor. Bunlar arasında western filmi The Harder They Fall için hazırlanan genişletilmiş albüm ile La Casa De Papel için hazırlanan özel sayfa da bulunuyor.

Spotify ve Netflix arasındaki bu ilişki tek taraflı değil. Netflix’te de Spotify kurucuları Daniel Ek ve Martin Lorentzon’un platformu kurma hikayesinin anlatıldığı bir dizi izleyicilerle buluşacak.

İLGİLİ HABERLER