Eğlence

Spotify’dan favori şarkı ve podcast’leri paylaştırmayı kolaylaştıracak özellik

spotify podcast

Spotify, Hep Seveceklerim adını verdiği yeni özelliğini duyurdu. Bu özellik sayesinde kullanıcılar en çok sevdikleri şarkıları ve favori podcast’lerini bir arada toplayabilecek ve sevdikleriyle kolaylıkla paylaşabilecek.

Spotify kullanıcıları Hep Seveceklerim’le en sevdikleri 5 şarkı ve/veya podcast’i bir arada topladıkları bir çalma listesi oluşturabilecek. Bu listeyi sosyal medya platformlarında hızlı biçimde paylaşmak mümkün olacak. Hep Seveceklerim’den Spotify’ın hem ücretsiz hem de Premium kullanıcıları yararlanabilecek.

Spotify, yeni özelliğini “Müzik+Podcast” adını taşıyan küresel kampanyasının bir parçası olarak sunuyor. Şirket bu kampanyayla kullanıcılarına ilham vermeyi ve hem müziğin hem de podcast’in gücüyle onları dünyaya bağlamayı amaçlıyor.

Hep Seveceklerim özelliğini denemek için Spotify ana sayfasındaki ilgili bölüme gitmek gerekiyor. Buradan kullanıcılar en sevdikleri şarkı ve podcast’lerin olduğu bir liste oluşturabiliyor. Liste, tamamlanmasının ardından “Paylaş” butonu üzerinden kolaylıkla sosyal ağlara gönderilebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER