Eğlence

Spotify’dan yeni bir kişiye özel çalma listesi daha

spotify daily wellness

Spotify, bu zorlu zamanlarda kullanıcılarının rahatlamasına yardımcı olmak için yeni bir liste hazırladı. Daily Wellness adını taşıyan bu listede müzik ve podcast bir arada sunulacak. Spotify, Daily Wellness listesini hem sabah hem de akşamları yenileyecek. Böylelikle dinleyicilere hem yeni güne hazırlanırken hem de geride kalan günün yorgunluğunu atarken yardım edilecek.

Daily Wellness listesinde kullanıcıların dinleme alışkanlıkları ve tercihleri doğrultusunda içerikler sunulacak. Sabah listesinde uyanmaya yardımcı olacak içerikler yer alırken, akşam listesinde de sakinleştirici içerikler bulunabilecek.

Spotify kullanıcıları yeni çalma listesine mobil, masaüstü ve web uygulamalarındaki “Senin İçin” bölümü üzerinden erişebilecek. Yeni çalma listesinin kullanıcılara dağıtımının kademeli olarak yapılacak gibi görünüyor. İlk olarak ABD ve Birleşik Krallık’taki kullanıcılar bu listeye erişebilecek.

Spotify Daily Wellness listesiyle küresel koronavirüs salgını döneminde sunduğu özelliklere bir yenisini daha ekledi. Şirket, bir süre önce Premium kullanıcılarının kendilerine ait olmayan çalma listelerinden sevmedikleri şarkıları çıkarmasını mümkün hâle getirmişti. Popüler çevrimiçi müzik servisi, farklı konulara değinen 17 adet podcast çalma listesini de kullanıcılarına sunmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER