Eğlence

Spotify çevrimdışı indirme sınırını cihaz başına 10 bin şarkıya çıkardı

spotify premium çalma listesi güncelleme
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Spotify çevrimdışı indirme konusunda uyguladığı sınırlamalarda değişikliğe gitti. Popüler müzik servisinin kullanıcıları, bundan böyle cihazlarına çevrimdışıyken de dinleyebilmek için 10 bin şarkıyı indirebilecek. Daha önce söz konusu sınır 3 bin 333’tü.

Çevrimdışı indirilebilen şarkı sayısını artıran Spotify, daha önce bir kullanıcının sadece üç adet cihaza çevrimdışı içerik kaydetmesine izin veriyordu. Yapılan değişiklikle bu sayı da beşe yükseltildi.

Spotify tarafından Rolling Stone’a yapılan açıklamada, şirket olarak daima kullanıcıların deneyimini geliştirmek için çalışıldığı belirtildi.

Spotify çevrimdışı indirme sınırını yukarıya çekse de, kullanıcılarını rahatsız eden başka bir sınır konusunda değişiklik yapmadı. Spotify kullanıcıları hâlâ kişisel kütüphanelerine maksimum 10 bin şarkı ekleyebiliyor. 10 bin yüksek bir rakam olsa da, sıkı müzik dinleyicileri için bu sayıya ulaşmak düşünüldüğü kadar zor olmuyor. Bu nedenle sık sık kütüphanede düzenleme yapmak gerekiyor. Spotify’ın çevrimdışı indirme sınırında yaptığı değişikliğin ardından kişisel kütüphanenin kapsama alanının da genişletilebileceği umuluyor.

İLGİLİ HABERLER