Eğlence

Spor Toto Süper Lig FIFA 15’te yer alacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

fifa-15-spor-toto-super-lig-1

Dünyadaki en popüler futbol oyunlarından biri olan EA Sports imzalı FIFA serisi Türkiye’de de ciddi bir hayran kitlesine sahip. Ancak oyunun son yıllardaki versiyonlarında Spor Toto Süper Lig’in yer almaması Türkiye’deki oyunseverlerin boynunun bükük kalmasına neden olmuştu. Spor Toto Süper Lig’in FIFA’ya dahil olması konusunda EA Sports’a ısrarlarını sürdüren Türkiyeli oyunseverler nihayet bu çabalarının karşılığını aldı. EA Sports Spor Toto Süper Lig’in de FIFA 15’te yer alacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu ve EA Sports arasında yapılan lisans anlaşması üç yılı kapsıyor. Bu da üç yıl boyunca Spor Toto Süper Lig’in FIFA 15’te yer almasının kesinleştiği anlamına geliyor. Üç yıl boyunca Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden tüm takımlar armaları, güncel formaları ve kadrolarıyla oyun severlerle buluşacak. Ayrıca Tolga Zengin, Moussa Sow, Wesley Sneijder gibi yıldız isimler FIFA 15 Ultimate Team modunda boy gösterecek.

fifa-15-spor-toto-super-lig-2

Microsoft yeni nesil oyun konsolu Xbox One’ı Türkiye’de 5 Eylülde satışa sunacağını daha önce açıklamış, 21 Temmuzda ön sipariş sürecini başlatmıştı. Ön sipariş sürecinde Xbox One satın alanlar Spor Toto Süper Lig’i de barındıran FIFA 15’e ücretsiz olarak sahip olabilecek. Xbox One, Kinect, FIFA 15, Dance Central, Spotlight, Kulaklık, Day 1 özel kumanda ve Day 1 Achievement?tan oluşan paket 1.999 TL?den; FIFA 15, Forza 5, Kulaklık ve kumandadan oluşan paket 1.599 TL?den ön siparişle satın alınabiliyor.

İLGİLİ HABERLER