EğlenceManşetler

Netflix’ten yeni bir bilim kurgu filmi: Uzayda bir astronotun hikayesi

netflix spaceman

Netflix, bilim kurgu tutkunlarını heyecanlandıracak yeni bir filmle geliyor. Yakında yayınlanacak olan ‘Spaceman’ adlı film, başrolünde Adam Sandler’ı ağırlıyor. Kısa süre önce yayınlanan bir teaser ile izleyicilere ilk göz atışı sunulan film, uzayda geçen ve sıra dışı bir hikayeyi konu alıyor. Johan Renck’in yönettiği bu film, Çek yazar Jaroslav Kalfař’ın ‘Spaceman of Bohemia’ adlı romanından uyarlandı.

‘Spaceman’: Uzayda geçen sıra dışı bir hikaye

Netflix’in tanımlamasına göre film, uzay sisteminin kenarına altı aylık bir araştırma görevine çıkan bir astronotun, Jakub’un (Sandler), Dünya’ya döndüğünde arkasında bıraktığı evliliğinin onu beklemeyebileceğini fark etmesiyle başlıyor. Karısı Lenka’yla (Carey Mulligan) işleri düzeltmeye çalışan Jakub, gemisinin derinliklerinde saklanan, zamanın başlangıcından gelen gizemli bir yaratıkla karşılaşıyor. Hanuš (Paul Dano seslendirmesiyle) Jakub’a, işlerin nerede yanlış gittiğini anlamasında yardımcı oluyor.

Kısa tanıtım videosu çok fazla detay vermese de, film ilgi çekici bir hikaye vaat ediyor. Netflix’in blog gönderisinde Renck, Sandler hakkında, “Onun bizim tanıdığımız Adam Sandler’den tamamen farklı bir performans sergilemesini istedim,” diyor.

‘Spaceman’ filminin diğer oyuncuları arasında Kunal Nayyar, Lena Olin ve Isabella Rossellini bulunuyor. Film, 1 Mart 2024’te Netflix’te yayınlanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER