Eğlence

Yeni Space Jam filminin ilk fragmanı yayınlandı

Warner Bros. 2021’de vizyona sokacağı tüm filmlerini eş zamanlı olarak HBO Max’te de yayınlayacağını açıklamıştı. Şirket şimdi de 2021 kadrosunun en önemli parçalarından birinin ilk fragmanını paylaştı. Başrolünü ünlü basketbolcu LeBron James’in üstlendiği Space Jam: A New Legacy, bilimkurgu geçmişine saygı duruşunda bulunuyor.

Filmde LeBron James, kendisini “Matrix cehennemi” olarak tabir ettiği bir yerde buluyor. Basketbol yıldızının oğlunu kurtarmak için “Goon Squad” olarak adlandırılan bir grup kötü kahramanı mağlup etmesi gerekiyor. Bu noktada James’e ihtiyaç duyduğu desteği ise Bugs Bunny ve arkadaşları sağlıyor.

James’e yardım edenler arasında Warner Bros. dünyasının Demir Dev isimli büyük robotu da bulunuyor. Film, başrolünde Michael Jordan’ın olduğu ilk Space Jam filminden bu yana teknolojide kaydedilen ilerlemeyi de görmeyi sağlıyor.

Warner Bros. karakterlerinden oluşan Tune Squad, düz çizgilerden CG animasyonlara geçiyor. Oyuncular video oyunlardaki gibi sayılar atarken, sahanın üstündeki ekranda da sosyal medyadaki takipçi sayısı görülebiliyor.

Space Jam: A New Legacy, bu yıl 16 Temmuz’da izleyicilerin karşısına çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER