Teknoloji

Sony Xperia Z6 iki farklı versiyonla gelebilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

sony-xperia-z5-inceleme-22

Sony’nin mobil birimi için işler son birkaç yıldır pek iyi gitmese de, bu durum Japon üreticinin akıllı telefon pazarına kolay kolay havlu atacağı anlamına gelmiyor. Gelen haberlere göre, Sony önümüzdeki yıl iki farklı Xperia Z6 modeliyle mücadelesini devam ettirecek. Geçtiğimiz hafta Sony Xperia Z6’nın beş farklı versiyonunun olabileceği söylenmiş, ancak bu rakam kulağa biraz abartı gelmişti. 2015’te üç farklı Xperia Z5’in duyurulduğu göz önüne alınınca iki Xperia Z6 iddiası daha makul gözüküyor.

2015’te Xperia Z5 modellerinin tamamını aynı anda duyuran Sony’nin Xperia Z6’da daha farklı bir yola gideceği ve cihazları farklı zamanlarda açıklayacağı söyleniyor. Bu modellerden birinin standart olmasına neredeyse kesin gözüyle bakılırken, diğer cihazın Ultra, Mini, Plus veya Compact konseptlerinden hangisinin çerçevesinde sunulacağı henüz bilinmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Sony Xperia Z5 İncelemesi

Sony Xperia Z6’nın iki versiyonunda da Qualcomm Snapdragon 820 işlemci bulunacağı söylentiler arasında yer alıyor. Metalin hakim olacağı bir tasarımın tercih edileceği de cihaza dair söylentilerden biri.

Sony Xperia Z6 yılın ilk çeyreğinde duyurulmayacak

Sony’nin Xperia Z6 modellerini yılın ilk çeyreği içinde duyurmasına pek ihtimal verilmiyor. İlk duyuru için haziran, ikinci duyuru içinse ekim ayı işaret ediliyor.

İLGİLİ HABERLER