Teknoloji

Sony Xperia Z2 Türkiye’de satışa sunuldu

Sony’nin 2014 model amiral gemisi Androdi telefonu Xperia Z2 nihayet Türkiye piyasasına giriş yaptı. Geçtiğimiz şubat sonunda düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılan bu akıllı telefon özellikle ekranıyla beğeni toplayacak gibi görünüyor.

sony-xperia-z2-240214

Sony Xperia Z2’nin 5.2 inç Full HD ekranı Triluminos ve Live Colour LED teknolojilerini barındırıyor. Ayrıca IPS teknolojisini içeren ekran sonuç olarak hem görüş açısı, hem renk hem de canlılık açısından kullanıcıları tatmin edecektir. Snapdragon 801 yongaset, Adreno 33o GPU gibi üstün bir donanım paketinin varlığı sayesinde Sony, Xperia Z2’de 4K video çekim desteğini de sunuyor.

Sony Xperia Z2 de selefleri gibi suya ve toza dayanıklı gövdesiyle dikkat çekiyor. OmniBalance olarak adlandırılan tasarım diline sahip gövde 8.2 mm.’lik kalınlık değeriyle bir hayli çekici görünüyor. Xperia Z2’nin siyah, beyaz ve mor renk seçenekleri bulunacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Sony Xperia Z2 resmiyet kazandı: 5.2 inç ekran, Snapdragon 801 işlemci, 4K video kayıt

Xperia Z2 için 2199 TL’lik bir fiyat belirlendi. Bu fiyat sayesinde Sony’nin yeni amiral gemisi rakipleriyle daha iyi şekilde rekabet edecektir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER