Teknoloji

Sony Xperia XA1 Ultra’yı Turkcell’den alanlara kulaklık fırsatı

sony xperia xa1 ultraTurkcell mağazalarından Sony Xperia XA1 Ultra Android telefon satın alanlara Sony Mobile tarafından özel bir teklif sunuluyor. Bu müşterilere çok az bir ek ödemeyle Sony MDR-ZX110AP kulaklık sahibi olma imkanı veriliyor.

36 aya varan taksit imkanıyla Turkcell mağazalarında satışa sunulan Xperia XA1 Ultra ve Sony MDR-ZX110AP kulaklık, tarifeye ek 2,49 TL’den başlayan fiyatlarla ilgili müşterilerini bekliyor.

Sony Mobile’ın belirttiğine göre, Geniş frekans aralığı ve üstün taşınabilirliğe sahip, hafif, katlanır tasarımı ile Sony MDR-ZX110AP kulaklık, XA1 Ultra ile birlikte müzik keyfini yüksek kalitede ve en konforlu şekilde deneyimlemenize olanak sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Sony Xperia XA1 Ultra İncelemesi

Geniş ekran deneyimini bir üst seviyeye taşıyan Sony Xperia XA1 Ultra ise, 23 megapiksel çözünürlüklü kamerası ile yüksek kalitede fotoğraflar çekmeyi sağlıyor. Hareket halindeki nesneleri dahi düşük ışık koşullarında da net ve gerçek renkleriyle yansıtmayı sağlayan XA1 Ultra’nın ana kamerası deklanşöre basıldığında 0,6 saniyede açılıp hızlı şekilde fotoğraf çekebiliyor. XA1 Ultra, geniş açılı akıllı selfie flaşlı 16 MP ön kamerası ile de grup selfie’leri için mükemmel bir seçim olma özelliği taşıyor.

Beyaz ve Siyah renk seçeneklerine sahip olan geniş ekranlı Sony Android telefonu ve yine aynı renk seçenekleri ile Sony MDR-ZX110AP kulaklık Turkcell mağazalarında kullanıcıları birlikte bekliyor.

İLGİLİ HABERLER