Teknoloji

“Lavender” kod adlı Sony Xperia T4 Ultra önümüzdeki ay görücüye çıkabilir

sony-lavender-130715

Sony’nin şirket içinde “Lavender” (Lavanta) kod adıyla anılan yeni bir akıllı telefon üstünde çalıştığı söyleniyor. Gelen son haberlere göre, söz konusu cihaz önümüzdeki ay Sony Xperia T4 Ultra adıyla görücüye çıkacak. Akıllı telefona dair detaylar şu an için sınırlı olsa da, “phablet” formunda bir cihaz olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sony Xperia T4 Ultra’da, Full HD çözünürlüğe sahip 5.5 inç’lik bir ekran bulunması bekleniyor. Lavender kod adlı telefona dair asıl dikkat çeken detay ise, çerçevesiz bir tasarıma sahip olması. Sızıntılar doğru çıktığı takdirde Sony Xperia T4 Ultra, Japon şirketinin çerçevesiz tasarıma sahip ilk akıllı telefonu olacak.

Günümüzde pek çok phablet Full HD’nin üstünde çözünürlükler sunduğu için, Sony Xperia T4 Ultra’nın bu çizgide kalması potansiyel kullanıcıları üzebilir. Akıllı telefonda sekiz çekirdekli, 1.7 GHz MediaTek MT6752 işlemciye 2 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor.

13 megapiksel arka kameraya ve çift SIM desteğine sahip olacağı söylenen Sony Xperia T4 Ultra’nın kutusundan Android 5.0 ile çıkacağı iddia ediliyor. Akıllı telefonun yurt dışı satış fiyatının ise 300 dolar seviyesinde olacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER