Teknoloji

Sony Xperia Tablet yeniden sızdı

Sony’nin bir süredir beklenen cihazı Xperia Tablet’e ait yeni görüntüler internete sızdı. Tegra 3 işlemciye sahip olan Android tabanlı tablette; 9.4 inç’lik, 1280 x 800 çözünürlüklü ekran yer alıyor. Tablete ait fotoğrafların Xperia Blog’da yayınlanması görüntülerin doğruluğunu kanıtlıyor.

Tablette, Sony Tablet S’te kullanılan kenarları katlı tasarımın aynen kullanıldığı görülüyor. Ancak, Xperia Tablet’in selefine göre daha ince olduğu da dikkatlerden kaçmıyor. Sony’nin Xperia serisi akıllı telefonlarda kullandığı ”Kozmik Akış” isimli duvar kağıdının Xperia Tablet’te de kullanıldığı görülüyor.

Gözle görülür ikonlara dikkatle bakıldığı zaman Sony Walkman uygulaması göze çarpıyor. Şirketin daha evvel multimedyaya yaptığı özel vurgu düşünülünce bu uygulama pek de sürpriz niteliği taşımıyor. Henüz doğrulanmasa da, tabletin Sony TV ve Sony’ye ait diğer multimedya cihazları için bir kumanda işlevi göreceği de gelen haberler arasında.

64 GB hafıza, Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 3.0, 3G, GPS, SD kart yuvası ve 8 megapiksellik kamera cihazın donanım listesinde yer alıyor. 8 megapiksellik kameraya ek olarak, tabletin ön yüzünde de 1 megapiksellik bir kameranın yer alması bekleniyor. Sony’nin 10 saatlik pil ömrü olan cihazın yanında HDMI bağlantı setini, multimedya dockunu ve QWERTY klavyeli bir kılıfı da sunacağı düşünülüyor. Tablet IFA 2012’de resmen görücüye çıkacak.

İlgili >> Xperia Blog

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER