Manşetler

Sony Xperia Marshmallow güncellemesi neler getiriyor? – Video

sony xperia marshmallow

Sony Xperia Z5 ailesi akıllı telefonlara Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin ulaşmaya başlamasının hemen ardından Sony bir video yayınlayarak güncellemeyle birlikte hangi yeni özelliklerin geldiğini paylaştı.

Sony’nin hazırladığı video Android 6.0’ın getirdiği dahili özellikler yanında bizzat şirket tarafından eklenen yeniliklere de odaklanıyor. Örneğin Marshmallow ile birlikte uygulama izinlerinin iyileştirildiğini, kontrolün kolaylaştırıldığını biliyoruz. Sony ise Xperia Mesajlaşma uygulamasında yapışkan etiketlere uygulama içi kolaylaştırmasıyla güncellemede önemli bir yenilik yapmış oluyor. Kamera arayüzünün yenilenmesi ve daha iyi yazı düzenleme imkanı da yenilikler arasında bulunuyor.

Bu hafta içinde sadece Xperia Z5 ailesinin üyelerine sahip olanlar Android 6.0 güncellemesini almıyor. Sony ayrıca Z3+ ve Z4 Tablet cihazlarına da Sony Xperia Marshmallow güncellemesi ile tanışmaya başladı.

Sony’nin Marshmallow hamlesi Xperia Z3, Xperia Z2, Xperia M5 ve Xperia C4 cihazlarıyla devam edecek. Android 6.0 güncellemesini alacak Sony cihazlarının tam listesine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Eğer bir Sony cihaz sahibiyseniz ve cihazınızın güncellenmesini bekliyorsanız, beklerken Sony’nin hazırladığı ve aşağıda yer alan video ile Sony Xperia Marhsmallow güncellemesi ile hangi yeniliklere kavuşacağınızı görebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER