Teknoloji

Sony Xperia M4 Aqua ve Xperia Z3+ Türkiye’ye geliyor, fiyatları ne olacak?

sony-xperia-m4-aqua-inceleme-00032

Sony’nin iki yeni Android telefonu Xperia M4 Aqua ve Xperia Z3+’ın Türkiye piyasasına giriş tarihleri netleşiyor. Perşembe günü İstanbul’da düzenlenen Türkiye lansmanında fiyat ve piyasaya çıkışla ilgili bilgiler verildi.

Xperia M4 Aqua 5 inç HD IPS ekran, Snapdragon 615 işlemci,  2 GB RAM, 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve iki güne kadar çalışma imkanı sunan pil gibi başlıca teknik özelliklere sahip olan Xperia M4 Aqua, Xperia Z3’ün Omnibalance tasarımını IP68 sertifikasıyla belgelenen suya ve toza dayanıklılık özelliğiyle birlikte sunuyor.

[quote_center]İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Sony Xperia M4 Aqua İncelemesi[/quote_center]

Xperia M4 Aqua’nın 8 GB kapasiteli versiyonu 1099 TL’lik fiyattan satışa sunuluyor. Daha önce gerçekleştirdiğimiz Sony Xperia M4 Aqua incelemesinde de belirttiğimiz gibi, Sony’nin bu orta segment Android telefonuyla birlikte bir de microSD kart satın almakta fayda var.

Sony Xperia Z3+
Sony Xperia Z3+

Sony’nin Xperia Z3’ü takip edecek üst sınıf Android telefonu Xperia Z3+ ise temmuz ayında piyasaya sunulacak. 5.2 inç Full HD ekran, 20.7 megapiksel arka kamera, suya dayanıklı gövde ve Snapdragon 810 işlemci gibi özelliklere sahip bu akıllı telefon için 2499 TL’lik fiyat belirlendi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER