Teknoloji

Sony Xperia M2 tek ve çift SIM kart seçenekleriyle Türkiye’de

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

sony-xperia-m2-250214

Sony Xperia ailesine geçtiğimiz haftalarda katılan Xperia M2 nihayet Türkiye piyasasına giriş yapıyor. Sony’nin üst sınıf Android telefonlarındaki OmniBalance tasarımını orta seviyeye getiren Xperia M2 hem tek hem de çift kart seçenekleriyle Türkiye piyasasına giriş yaptı.

4.8 inç qHD ekran, 1.2 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 işlemci, 4G LTE desteği gibi başlıca donanım özelliklerine sahip olan Sony Xperia M2 sahip olduğu 2300 mAh batarya ve STAMINA Mode 3.0 pil tasarruf modu sayesinde bir günü rahatlıkla çıkaracak çalışma süresi sunuyor.

Xperia M22nin tek veya çift SIM kart seçenekli iki versiyonu piyasada olacak. Sony’nin yeni nesil çift SIM kart teknolojisi sayesinde kullanıcıların her iki SIM’i aynı anda aktif tutmaları, bir hatta görüşme yaparken diğerine gelen hiçbir çağrıyı kaçırmamaları mümkün oluyor. Ayrıca her iki SIM kart için ayrı ayrı telefon çalma sesi ayarlama, herhangi bir arama yapmadan veya SMS göndermeden önce iki kart arasında kolaylıkla geçiş yapma imkanı da bu teknoloji sayesinde sunuluyor.

Sony Xperia M2’nin çift SIM kart versiyonu zincir mağazalarda satılacak, mobil operatörler ise tek SIM kart versiyonunu satacak.

Sony Xperia M2’nin siyah, beyaz ve mor olmak üzere üç farklı renk seçeneği, 999 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER