Sony yeni Xperia E1 akıllı telefonunu gelecek ayki Mobil Dünya Kongresi’nin öncesinde duyurdu. Orta sınıfa mensup bir Android telefonu olan Xperia E1 Sony’nin Walkman mirasını sürdürüyor.
Sony’nin iddiasına göre bu cihaz sınıfının en iyisi. Xperia E1’de 100dB ses şiddetli çıkışa sahip bir hoparlör bulunuyor. Ayrıca destekleyen ülkelerde Sony Entertainment Network’e 30 günlük ücretsiz erişim sunacak. Ayrıca Sony Walkman’in sallayarak karıştırma özelliğine sahip olan bu telefonun üstünde Walkman uygulaması için özel bir tuş da bulunuyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sony ECM-AX10, telefon videolarında sesin yönünü de kaydediyor

Honor’un yeni oyun telefonu ve tableti dahili soğutma fanıyla geliyor

Sony’nin XR patentleri Meta’ya geçti, belgede PlayStation yer almıyor

Sony’nin patent başvurusu, oyun karakterlerini oyuncuya uyarlıyor

Xiaomi 18 Pro ve 18 Pro Max için küresel çıkış yaklaşıyor
E1’de 4 inç, 800 x 480 çözünürlüklü, dolayısıyla 233 ppi piksel yoğunluklu bir ekran bulunuyor. 1.2 GHz çift çekirdekli Qualcomm MSM8210 işlemci, 512 MB RAM ile güçlendirilen bu cihazda 4 GB dahili hafıza yer alıyor. 1700 mAh kapasiteli batarya, çift SIM ile kullanırken bile yeterli gücü sağlamayı vadediyor.
Xperia E1’in beyaz, siyah ve mor renk seçenekleri bulunuyor. Bunların her biri HSPA+ bağlantı desteği de içerecek. Telefonun 175 avro gibi bir başlangıç fiyatına sahip olması bekleniyor. Telefonun şubat sonunda MWC 2014 zamanlarında çıkış yapacağı tahmin ediliyor.
İlgili >> Sony Mobile



