Teknoloji

Sony Xperia 5 V testten geçti, önemli özellikleri ortaya çıktı

sony xperia 5 iv sony akıllı telefon

Sony’nin kompakt amiral gemisi telefonlar barındıran Xperia 5 serisine yakında yeni bir üye katılacak. Geekbench’in veri tabanında boy gösteren bu telefonun Sony Xperia 5 V adıyla resmiyet kazanması bekleniyor.

Benchmark testinin sonucu, telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 16 GB RAM’in eşlik etmesi dikkat çeken bir diğer nokta oluyor. Bu da Xperia 5 V’in OnePlus 11 ve iQOO 11 Pro gibi 16 GB RAM’e sahip diğer telefonlarla aynı çizgide olacağını gösteriyor.

Benchmark testinin sonuçlarına bakıldığında telefonun Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye sahip diğer cihazlara benzer puanlar aldığı görülüyor. Bu sızıntı telefonun XQ-DQ72 model numarasını taşıdığını da gösteriyor. Böylelikle telefon hakkındaki diğer sızıntıları takip etmek de kolaylaşıyor.

sony xperia 5 v

Sony Xperia 5 V ne zaman tanıtılacak?

Sony Xperia 5 V hakkında bilinenler şu an için sınırlı. Ancak benchmark testi sonucunun ortaya çıkması yakında başka sızıntıların da ortaya çıkacağını ve telefonun resmi duyurusunun da çok uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER