Teknoloji

Sony WF-1000XM4 kablosuz kulaklığın tanıtım tarihi belli oldu

sony WF-1000XM4

Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip Sony WF-1000XM4 kablosuz kulaklıkla ilgili sızıntılar son zamanlarda iyiden iyiye artmıştı. Kulaklığın resmen gözler önüne çıkacağı tarih de sonunda belli oldu.

Sony’den yapılan açıklamada, kablosuz kulaklığın 9 Haziran’da Japonya’da yerel saatle 01.00’da başlayacak bir etkinlikte tanıtılacağı belirtildi. Bu da etkinliğin Türkiye saatiyle 8 Haziran’da 19.00’da başlayacağı anlamına geliyor. Tanıtım etkinliği Sony’nin YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Sony’nin yeni kablosuz kulaklığı şirketin V1 işlemcisiyle gelecek. Böylelikle hem aktif gürültü engelleme özelliği hem de ses alımı iyileştirilmiş olacak. Daha kompakt kulak içi tasarımı ve inceltilmiş şarj kutusuyla yenilenen kulaklığın pil ömrünün 8 saat olacağı konuşuluyor. 24 saatlik kullanım süresi sağlayan şarj kutusunun pilinin ise hem USB-C ile hem de kablosuz olarak doldurulabileceği belirtildi.

Sony WF-1000XM4, LDAC ve yüksek çözünürlüklü ses desteği de sunacak. Kulaklığın Avrupa’da 280 avro karşılığında satılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER