Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip Sony WF-1000XM4 kablosuz kulaklıkla ilgili sızıntılar son zamanlarda iyiden iyiye artmıştı. Kulaklığın resmen gözler önüne çıkacağı tarih de sonunda belli oldu.
Sony’den yapılan açıklamada, kablosuz kulaklığın 9 Haziran’da Japonya’da yerel saatle 01.00’da başlayacak bir etkinlikte tanıtılacağı belirtildi. Bu da etkinliğin Türkiye saatiyle 8 Haziran’da 19.00’da başlayacağı anlamına geliyor. Tanıtım etkinliği Sony’nin YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

OnePlus Nord Buds 4 tanıtım öncesinde yüzünü gösterdi

Nothing’un yeni uygun fiyatlı kulaklığı için ilk detaylar sızdı

Vivo X Fold 6’nın tanıtım tarihi açıklandı ve ön sipariş süreci başladı

Anthropic’in 200 dolarlık Claude Max planı mahkemelik oldu

Honor X80 Pro Max tarihi açıklandı, dev batarya geliyor
Sony’nin yeni kablosuz kulaklığı şirketin V1 işlemcisiyle gelecek. Böylelikle hem aktif gürültü engelleme özelliği hem de ses alımı iyileştirilmiş olacak. Daha kompakt kulak içi tasarımı ve inceltilmiş şarj kutusuyla yenilenen kulaklığın pil ömrünün 8 saat olacağı konuşuluyor. 24 saatlik kullanım süresi sağlayan şarj kutusunun pilinin ise hem USB-C ile hem de kablosuz olarak doldurulabileceği belirtildi.
Sony WF-1000XM4, LDAC ve yüksek çözünürlüklü ses desteği de sunacak. Kulaklığın Avrupa’da 280 avro karşılığında satılması bekleniyor.
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


