EğlenceManşetler

Sony, yeni oyunlarla dolu State of Play etkinliğini duyurdu

sony playstation 5

Xbox’ın yılın başında Indiana Jones and the Great Circle oyununun ilk görüntülerini sunduğu bir etkinlikle 2024’e hızlı bir giriş yapmasının ardından, Sony de kendi State of Play canlı yayın etkinliğini duyurdu. Etkinlik, 1 Şubat’ta, Türkiye saatiyle gece 01.00’de gerçekleşecek ve 40 dakika sürecek. Sony, etkinlikte PS5 ve PS VR2 için 2024 ve sonrasında çıkacak 15’ten fazla oyunun tanıtılacağını belirtiyor.

Son State of Play, geçtiğimiz eylül ayında gerçekleşmiş ve Final Fantasy VII Rebirth‘ün çıkış tarihi duyurusu ile Spider-Man 2‘nin uzun bir fragmanı sunulmuştu. Yaklaşan yayında, Rebirth‘ün daha fazla gösterimi bekleniyor. Ayrıca, PlayStation’ın diğer oyunları arasında Helldivers 2, Rise of the Rōnin ve Silent Hill 2 yeniden yapımı gibi oyunlar da tanıtılabilir.

2024 yılında artık hem Xbox hem de PlayStation etkinliklerinin gerçekleşmiş olması, Nintendo’nun da bir Nintendo Direct etkinliği düzenlemesinin uzak olmadığını düşündürüyor. Sony’nin bu etkinliği, oyun severler için heyecan verici yeni başlıkları keşfetme fırsatı sunarken, PlayStation dünyasındaki en son gelişmeler hakkında da bilgi verecek. Etkinlik, Sony’nin oyun konsolu ve sanal gerçeklik alanındaki yeniliklerini ve gelecek planlarını gözler önüne sererek, markanın oyun endüstrisindeki güçlü pozisyonunu pekiştirecek. PlayStation hayranları ve oyun dünyası meraklıları, Sony’nin bu önemli etkinliğini dört gözle bekliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER