Teknoloji

Sony’den yeni kablosuz parti hoparlörü: SRS-XV900

sony srs-xv900

Sony SRS-XV900 adını taşıyan yeni kablosuz hoparlörünü duyurdu. Şirket yeni hoparlörünün X serisindeki en güçlü ve en yüksek sesli Bluetooth parti hoparlörü olduğunu belirtti.

SRS-XV900 ile güçlü çok yönlü ses deneyimi vadediliyor. Sony’den yapılan açıklamaya göre; kablosuz hoparlör, alanı sesle doldurmak için tasarlandı. Hoparlör, X-Dengeli Hoparlör Ünitesi ile birlikte geliyor. Dairesel olmayan diyaframı ise derin, etkili, güçlü bas sağlamak için Jet Bass Yükseltici bağlantı noktası ile birlikte hoparlörün alanını en üst düzeye çıkararak daha fazla ses basıncı sağlıyor ve ses bozulmasını azaltıyor. Orta frekans hoparlörler mükemmel ses netliği sağlıyor. Ön, yan ve arkadaki 6 adet tiz ses hoparlörü yüksek frekanslı sesi her tarafa yayıyor.

Sony SRS-XV900 gece gündüz kesintisiz devam etmesini sağlayan 25 saatlik pil ömrüyle artık sesi evin her yerine götürebiliyor. Hoparlörün pili bittiğinde de endişelenmeye gerek yok gibi görünmüyor. Hoparlörün hızlı şarjı ile sadece 10 dakikalık şarjla 3 saatlik çalma süresi elde ediliyor. Pil Bakım Modu özelliğiyle, hoparlörünüzü fazla şarj etme konusunda endişelenmeye gerek kalmıyor ve hoparlör uzun süre boyunca kullanılabiliyor.

sony srs-xv900Ürün kullanışlı bir tutacak ve tekerleklerle birlikte geliyor. Hoparlörü ne zaman hareket ettirmek isterseniz, taşıma kolunu tutmanız ve geriye doğru eğmeniz yeterli oluyor. Sağlam tekerlekler, hoparlörün uzun mesafe taşınmasını kolaylaştırıyor.

sony srs-xv900Sony SRS-XV900 hoparlör, TV izlerken gelişmiş sesin keyfini çıkarmayı sağlayan Sony’nin benzersiz işlevi TV Ses Yükseltici özelliğiyle geliyor. SRS-XV900’den gelen derin bas ve gerçekçi yüksek frekanslı ses odayı dolduruyor ve zengin bir görsel-işitsel deneyim sağlamak için TV’nin sesi güçlendiriliyor. Sadece ürünle birlikte verilen optik kabloyu bağlamak ve herhangi bir TV markası veya modeli için TV Ses Yükseltici modunu seçiliyor.

Sony SRS-XV900 ile karaoke deneyimi yaşamak mümkün oluyor. Buna ek olarak, hoparlör gitarlar için amplifikatör olarak da kullanılabiliyor. Hoparlörün kontrolü ise üst kısmındaki dokunmatik panel üzerinden gerçekleştiriliyor.

Mega Bass özelliği, hoparlördeki bas seviyesini artırmanıza imkan vererek derin ve etkili bas sağlıyor. Canlı Ses modu bu atmosferi yeniden yaratmaya ve en sevilen müzik deneyimlerini tekrar tekrar yaşamaya olanak sağlıyor.

Bluetooth üzerinden Parti Bağlantısı, ekstra büyük bir partide senkronize ses ile aydınlatmanın keyfini çıkarmak ve herkesin aynı ritimde dans etmesini sağlamak için 100 adete kadar uyumlu Sony Bluetooth hoparlör bağlamaya imkan tanıyor. Buna ek olarak, hoparlör USB bağlantısı ile müzik çalmaya olanak sağlıyor. Hoparlör akıllı telefonları şarj etmek için de kullanılabiliyor.

sony srs-xv900SRS-XV900, Android için Bluetooth hızlı eşleştirmeyi kullanarak hoparlörü akıllı telefonunuza anında bağlamanıza olanak tanır.

Yeni Sony SRS-XV900, Sony | Music Center ve Fiestable uygulamaları ile uyumludur. Sony | Music Center ile, dans pistinden çalma listeleri seçilebiliyor, bir sonraki şarkıyı sıralayabilir, aydınlatma düzenleri ve ses modları değiştirebiliyor. Fiestable; parti çalma listesi oluşturma, Ses Değiştirici ve Eko gibi karaoke işlevleri ve ayrıca ses efektleri eklemek için DJ kontrolü gibi en üst düzey parti atmosferini yaratmaya yardımcı olacak eğlenceli özelliklere erişmeyi sağlıyor.

İLGİLİ HABERLER