Teknoloji

Sony’den yeni bir giyilebilir klima: Reon Pocket 2

sony reon pocket 2

Sony, kendi platformunda kitle fonlaması yaptıktan sonra geçen yıl piyasaya sürdüğü uygulama kontrollü “giyilebilir klima” Reon Pocket‘ın takipçisi olarak nitelendirilen yeni bir ürünü duyurdu. Reon Pocket 2, ilk modelle aşağı yukarı aynı görünüyor, ancak yeni tasarlanan iç kısımlar, Sony’ye göre iki katına kadar ısı emilimi sağlayabilir ve bu da daha güçlü soğutma performansı sağlar. Ayrıca Sony, Reon Pocket 2’nin ter geçirmezlik özelliğini geliştirerek hafif egzersiz durumları için daha uygun hale getirdiğini söylüyor.

Önceki model çoğunlukla, yazın işe gidip gelmeyi daha katlanılır hâle getirmek için tasarlanan özel bir fanila ile giyilecek bir şey olarak pazarlanıyordu. Ancak Sony bu kez daha çok yönlü kullanım durumlarını, özellikle de golfü vurguluyor. Şirket, cihazın yerleştirilebileceği ceplere sahip bir dizi golf kıyafeti üretmek için Le Coq Sportif, Munsingwear ve Descente gibi spor giyim markaları ile ortaklık kurdu.

sony reon pocket 2

Bu arada Sony, Reon Pocket’ın normal kıyafetlerle kullanılabilmesi için bir boyunluk aksesuarı da tasarladı. Önceden, Sony’den bir grup cepli atlet satın almanız gerekiyordu.

sony reon pocket 2

Reon Pocket 2 hafta içinde Japonya’da, 14.850 yen (yaklaşık 1153 TL) karşılığında Japonya’da satışa sunuldu. Başka bir ülkede piyasaya çıkıp çıkmayacağına dair henüz bir haber bulunmuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER