Teknoloji

Sony PS4 Platinum Wireless kulaklığın çıkış tarihini ve fiyatını açıkladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

sony ps4 platinum wirelessSony, PlayStation 4 kullanıcıları için geliştirilen Platinum Wireless adını taşıyan kulaklığını duyurdu. Kulaklık ABD’de 12 Ocakta satışa sunulacak. Fiyat etiketinde ise 159.99 dolar yazacak. Yeni kablosuz kulaklığın en önemli özelliği olarak gelişmiş, konumsal 7.1 sanal surround teknolojisini barındırması ön plana çıkıyor.

Bunu PlayStation 3D ses teknolojisi destekliyor. Kulaklıkta bulunan gizlenmiş, gürültü önleyici kulaklıklar sayesinde oyunlarda rahatlıkla iletişim kurulabiliyor.

Sony PS4 Platinum Wireless kulaklık, şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. Oldukça tarz görünen kulaklık, uzun oyun seansları için gerekli konfor ve dayanıklılığı sağlayacak gibi görünüyor. Kulaklık, 3.5 mm. ses kablosu sayesinde PlayStation VR ve mobil cihazlara bağlanabilecek.

sony ps4 platinum wireless PlayStation VR’ın 3D ses desteği ise kulaklık ve sanal gerçeklik başlığı birlikte takıldığında gerçeğe yakın bir ses deneyiminin yaşanmasını sağlayacak.

Sony PS4 Platinum Wireless kulaklık ile oyuncuları oyunun içine çekmeyi amaçlıyor

Sony, yeni kulaklığıyla PS4 üzerindeki oyun deneyiminin oyuncuları içine daha çok çekmesini amaçlıyor. Şirket, bu amaç doğrultusunda oyun geliştiricileriyle de işbirliği yapıyor. Naughty Dog, oyuna 3D ses desteği yerleştirecek ilk stüdyo olacak. Oyun için yayınlanacak güncellemeyle 3D ses desteği kullanıcılara ulaştırılacak.

İLGİLİ HABERLER