Teknoloji

Sony PS4 için dört yeni ve çekici DualShock 4 kumanda çıkarıyor

Sony PlayStation 4, 2013’ün sonlarında çıktığından bu yana, onun için 25’ten fazla farklı renkte DualShock 4 Wireless Controller oyun kumandası çıkarılmış.

2019’a geldiğimizde ise, aradan altı yıl geçmesine rağmen dört yeni rengin daha yolda olduğunu görüyoruz. Mor (Electric Purple), Kırmızı (Red Camouflage), Mavi (Titanium Blue) ve Altın (Rose Gold) renk seçenekleri yolda.

Rose Gold renk seçeneğine pembe demek biraz haksızlık olacaktır. Apple’ın vereceği tarzda isim taşıyan bu kumanda metal görünümlü kaplamaya ve hafif gül rengi tonuna sahip. Oldukça da parlak ve gösterişli görünüyor.

Red Camouflage ise birçok kişinin favorisi olacaktır. Siyah, kırmızı ve kahverengi renkli kaplamasıyla diğerlerinden daha çirkin görünebilir. Ancak kamuflaj deseni ve gümüş renkli ince detaylarıyla kendine has bir havası olduğu su götürmez bir gerçek.

Sony Electric Purple adını verdiği renk için “capcanlı yeni bir renk” nitelendirmesini yapıyor. Her ne kadar fotoğrafta görmek zor olsa da, bu kumanda da morun iki farklı tonu kullanılıyor. PlayStation tuşlarında ise işaretler beyaz renkte karşımıza çıkıyor.

Titanium Blue, dört farklı renk içinde en ciddi görünümlü seçenek oluyor. Mavi ve gümüş renk karışımı ve metalik görünümlü, açık mavi renkli üst kısım cihaza hoş bir hava katıyor. Mat ve metalik kaplamanın uyumu da güzel görünüyor.

Bu dört yeni oyun kumandası 2019 sonbaharında yurt dışında satışa sunulacak. Sony, dört DualShock 4 Controller için 64.99 dolarlık fiyat belirlemiş. Ayrıca Rose Gold seçeneği için 99.99 dolarlık bir kulaklık da çıkacak. Onun da kasım ayında yurt dışında piyasada olacağı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER