Teknoloji

Sony PS4 1.70 güncellemesinin detaylarını verdi, satışların 7 milyonu geçtiğini duyurdu

Sony PlayStation 4 İncelemesi

Sony çok yakında gelecek PlayStation 4 sistem güncellemesiyle birlikte sunulacak özellikleri ortaya çıkardı.

sony-playstation-4-inceleme-00016

1.70 versiyon numaralı güncelleme SHAREfactory adında yeni bir uygulamayı ekleyecek. Bunun sayesinde oyun kliplerini paylaşmadan önce düzenleme noktasında daha fazla kontrol imkanına sahip olunacak. Oyun görüntülerini düzenlemek ve kırpmak, ayrıca metin, yapışkan ve eğer varsa PlayStation Camera kullanarak görüntülü yorum eklemek de mümkün olacak. Ayrıca kullanıcılar kendi müziklerini de oyun görüntülerine ekleyebilecekler.

Güncelleme HDMI üzerinden HDCP kopya korumasını kapatma seçeneğini de ekleyecek. Böylelikle Full HD videonun çıkışını harici kaydedici cihaza vermek mümkün olacak. Böylelikle paylaşılan oyun videolarını veya ekran görüntülerini bir USB parmak sürücüsüne veya harici diske aktarabileceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Sony PlayStation 4 İncelemesi

PS4 1.70 sistem yazılımı Twitch ve Ustream üzerinden yapılan yayının kalitesini 720p’ye çıkaracak. Ayrıca çıkışından önce satın alınan oyunları çıkış tarihinden indirme imkanı da sunulacak.

Bu arada Sony, 6 Nisan tarihi itibarıyla dünya çapında yedi milyon PS4 konsol ve 20.5 milyon oyun satışına ulaştığını açıkladı. Bu, konsol başına üç oyunun satıldığını gösteriyor.

Sony also announced that, by 6 April, it sold a staggering seven million PS4 consoles worldwide and 20.5 million games – an average of almost three games per customer.

İlgili >> Eurogamer

İLGİLİ HABERLER