Teknoloji

Sony Inzone serisi oyun kulaklıklarını tanıtmaya hazırlanıyor

Sony Inzone H9
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony Inzone adını verdiği yeni bir markayla giderek büyüyen oyun kulaklığı pazarında farklı seçenekler sunmaya hazırlanıyor. Inzone serisinin H9, H7 ve H3 adını taşıyan ilk üç üyesine ait olduğu söylenen görseller ve bilgiler internete sızdı.

Üç kulaklığın tasarımı da birbirine benziyor. Inzone H9, H7 ve H3’ün beyaz renginin PlayStation 5’in varsayılan renk seçeneğiyle çok uyumlu göründüğünü de söylemek gerekiyor. Kullanıcıların PlayStation 5’in renklerini özelleştirebileceğini de hatırlatmakta fayda var.

Kablolu bağlantıya sahip olan H3, serinin en basit üyesi gibi görünüyor. Ancak bu modelde de 360 derece ses desteğinin sunulacağı belirtiliyor. Kulaklıkta gürültü engelleme özelliğinin bulunması da beklentiler arasında yer alıyor.

Sony Inzone H3
Inzone H3

H7 de benzer görünse de, bu modelde bir gürültü engelleme özelliği bulunması beklenmiyor. Bu modeli H3’ten ayıracak en önemli özellik ise kablosuz bağlantı desteği olacak gibi görünüyor.

Inzone serisinin amiral gemisi ise H9 olacak. Bu modelde hem kablosuz bağlantı desteği hem de gürültü engelleme özelliği kullanıcıları bekliyor. Diğer detaylar ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Sony Inzone H7
Inzone H7

Sony Inzone serisinin üyeleri oldukça güzel görünüyor. Kulaklıkların fiyatları, çıkış tarihleri ve diğer detayları ise şu an için belirsizliklerini koruyor.

İLGİLİ HABERLER