EğlenceManşetler

Sony E3 2017: En önemli 6 duyuru

Sony’nin E3 2017 kapsamında düzenlediği basın toplantısı yeni duyurular bakımından fazla beklenti içinde olanları biraz üzmüş olabilir. Etkinlik daha çok yeni fragmanların gösterildiği, daha önce açıklanmış oyunlar için ise daha fazla görüntünün sunulduğu bir basın toplantısı oldu.

Yine de, ilgi çekici bazı duyurular vardı. Aşağıda Sony E3 2017 basın toplantısının öne çıkan en önemli ayrıntılarını bulabilirsiniz:

Uncharted: The Lost Legacy

Sony’nin gösterdiği en yeni Uncharted: The Lost Legacy fragmanı, oyuncuların Naughty Dog’ın gelecek masalında keşfedecekleri yeni yıkıntılara ve alanlara daha yakın bir bakış atmayı sağlıyor. The Lost Legacy, Nathan Drake’in başrolünde yer almadığı ilk Uncharted oyunu olma özelliğini taşıyor. Ancak yeni kahramanlar; Uncharted 2‘nin hazine avcısı Chloe Frazer ve Uncharted 4: A Thief’s End oyununun paralı askeri Nadine Ross serinin köklerinden çok uzaklaşıyor gibi görünmüyorlar. Kahramanlar bu sefer bir tür antik hazine olduğunu düşündüğümüz Tusk’ın fildişinin peşinde koşuyorlar. Oyun 22 Ağustosta PlayStation için yayınlanacak.

Days Gone

Sony, Days Gone oyunundan yedi dakika uzunluğunda bir oynanış bölümü gösterdi. Klip, oyunun daha önceki fragmanlarında gösterilenlere göre daha sakin bir ortamı gösteriyor. Ayrıca oyuncuların akılsız zombileri kendi avantajları için nasıl kullanabilecekleri konusunda da ipuçları veriyor. Oyunun resmi çıkış tarihi hâlâ açıklanmadı.

Shadow of the Colossus

Shadow of the Colossus, PlayStation 2 günlerinde popüler olan klasik oyunlardan bir tanesi. O kadar popülerdi ki, Sony bu oyunun yeniden düzenlenmiş bir versiyonunu 2011’de çıkarmıştı. Şimdi Shadow of the Colossus‘un PlayStation 4 için düzgün bir HD versiyonu çıkıyor, bunun 2018’de yayınlanması planlanıyor.

God of War

Geçen yılın E3 etkinliğinde ilk kez gösterimi yapılan gelecek God of War oyunu Norveç mitolojisine kayıyor ve Kratos’un oğlu Atreus’u seriye kazandırıyor. Yeni fragman ile daha fazla kesme ve kırbaçlama hareketini görüyoruz. Bunlar bitirici hamlelerle tamamlanıyor. Oyunun 2018’in başlarında çıkması bekleniyor.

New Detroit: Become Human

David Cage’in hikâye tarzındaki yeni aksiyon oyunu Detroit: Become Human’ın da yeni fragmanı gösterildi. Fragman oyuncuların seçim yapabilecekleri çeşitli seçimleri gösteriyor. Ayrıca video klipte Marcus adlı bir karakter de ortaya çıkıyor, bu karakter insan yapımcılarına karşı mücadele eden bir robot çetesindeki diğer robotları yönetiyor. Bu oyunun da resmi çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Spider-Man

Sony E3 2017 konferansının bitişini Insomniac’ın yakında çıkacak Spider-Man oyunundan bazı oynanış sahneleri göstererek kapattı. Beklendiği üzere, bu oyun akrobatik hareketler ve savaşlarla süslü, aynı zamanda açık dünyada örümcek ağlarıyla hareketin nasıl olacağını gösteriyor. Spider-Man‘in 2018 yılında, PS4’e özel bir oyun olarak çıkması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER