Eğlence

Sony B170 Walkman müzikçaları görücüye çıkardı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony, Walkman ürünlerine B170 adıyla yeni bir model ekledi. Oldukça küçük ve kompakt olan bu yeni model, oldukça hızlı bir biçimde şarj olmasıyla dikkat çekiyor. Başlık altında kamufle edilmiş bir USB bağlantı aparatına sahip cihaz, görüntüsüyle bir flash diski andırıyor. USB bağlantı aparatı sayesinde B170, ekstra bir kabloya ihtiyaç duyulmaksızın bilgisayara veya bir müzik setine bağlanabiliyor.

B170’in bas arttırıcı özelliği, şarkılarda bası daha net duymak, hissetmek isteyenler için son derece temiz ve mükemmel bir ses sağlıyor. Ancak, ürünün sahip olduğu en dikkat çekici özellik ise son derece hızlı bir şekilde şarj olması. Şarjın tamamen bittiği durumlarda bile, cihazı 3 dakika şarj etmek 90 dakikalık bir dinleme süresi sağlıyor. Normal koşullar altında ise tamamen şarj olan cihazın dinleme süresi 18 saati buluyor.

Cihaz, arkasındaki klip sayesinde kemerde ya da çantanın üstünde dahi rahatça taşınabiliyor. Çeşitli renk seçenekleri bulunan B170’te, ürünün rengiyle aynı renkte olan bir LED ekran da bulunuyor. B170’e müzik yüklemek için ise, cihazı bilgisayara taktıktan sonra, şarkıyı sürüklemek yeterli. Aynı zamanda ses kayıt özelliği olan cihazın, sahip olduğu zapping özelliği sayesinde dinleyeceğiniz şarkıyı seçmeden evvel, kısa bir ön dinleme yapabiliyorsunuz.

İlgili – Slashgear

İLGİLİ HABERLER