Teknoloji

Sony Android TV ailesinin yeni üyelerinin adını yanlışlıkla sızdırdı

sony android tvSony Android TV ailesinin yeni üst sınıf üyelerinden bazılarını resmi duyuru öncesinde yanlışlıkla sızdırdı. Yeni modellerin yolunu bekleyen teknoloji meraklıları, bu modellerden bazılarının izlerine Sony’nin e-destek sayfasında rastladı.

İncelemesi devam eden küçük bir sorundan etkilenen Android TV modellerinin listesini açıklayan Sony, bu listede yanlışlıkla henüz duyurmadığı dört televizyonun model numarasına da yer verdi. XBR-55A9F, XBR-65A9F, XBR-65Z9F ve XBR-75Z9F model numaralı televizyonların adı daha sonra sayfadan kaldırılsa da, bu durum dikkatli gözlerin gerekenleri almasına engel olmadı.

2018, Sony’nin Bravia serisi televizyonları için oldukça hareketli geçiyor. Hem üst segment hem de giriş seviyesi için farklı seçenekler sunan şirket, son olarak AF8 OLED TV’yi piyasaya çıkarmıştı.

Sızan modellerden ikisi (XBR-55A8F ve XBR-65A8F) AF8 OLED TV’nin devamı niteliğini taşıyor. Bu yeni televizyonlarda da geçtiğimiz ocak ayında CES 2018’de tanıtılan X1 Ultimate işlemcisinin bulunması muhtemel görünüyor. Söz konusu işlemci, selefi X1 Extreme’in iki katı bir güç üretiyor.

Sony Android TV ailesinin yeni üyelerinin ne zaman tanıtılacağı konusunda şimdilik somut bir bilgi bulunmuyor. Ancak mevcut bilgiler, tanıtım tarihinin çok da uzak olmadığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER