Manşetler

Sony Android 4.4 KitKat’ı Xperia Z1, Xperia Z1 Compact, Xperia Z Ultra’ya getirmeye başladı

Sony Xperia Z1, Xperia Z1 Compact ve Xperia Z Ultra için Android 4.4 KitKat dağıtımına başladığını duyurdu. Güncellemenin bu saydığımız telefon sahiplerine ulaşma zamanı ülkelere göre değişiklik gösterebilir.

Sony-Xperia-Z1-inceleme-00026

Bu son Android güncellemesi Google’ın sunduğu değişiklikleri getirmenin yanı sıra hız ve performans anlamında da önemli iyileştirmeleri beraberinde sunacak. Ayrıca Sony’nin özelleştirilmiş Xperia yazılımı üzerindeki çeşitli değişiklikler de güncellemeyle geliyor.

Sony Durum Çubuğu ve Hızlı Ayarlar daha sezgisel ve özelleştirilebilir hâle gelirken, kullanıcılara PlayStation 4’ünkine biraz daha benzeyen bir kullanıcı arayüzü sunuluyor. Ayrıca Sony kullanıcılara 280 farklı eşyadan seçim yaparak kendilerine has özelleştirilmiş kullanıcı arayüzü oluşturma fırsatı sunan Xperia temalarını da bu güncellemeyle sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Sony Xperia Z1 İncelemesi

Xperia serisinin geride kalan cihazları da güncelleme kapsamı dışında kalmayacak gibi görünüyor. KitKat Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Tablet Z, Xperia ZR cihazları da ikinci çeyreğin ortasında karşılayacak. Xperia T2 Ultra, Xperia E1 ve Xperia M2 cihazlarına da KitKat güncellemesi gelecek, ancak bunlarla ilgili detaylar daha sonra açıklanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER