Eğlence

Sonic Mania Plus ve Braid Netflix oyun kütüphanesine ekleniyor

sonic mania plus

Netflix‘in abonelerine mobil platformlar üzerinde sunduğu oyunlar arasına Sonic Mania Plus da katıldı. Şirket, söz konusu oyunun gelişini 2023’ün aralık ayında Game Dev Tycoon ile birlikte duyurmuştu.

Sonic Mania Plus, Sonic serisinin 25. yılı için oyunun hayran topluluğu tarafından geliştirilmişti. 2017 çıkışlı Sonic Mania’nın geliştirilmiş versiyonu olan oyun, 2018’de ekstra içerikler eşliğinde oyuncularla buluşmuştu. Netflix’ten verilen bilgiye göre, oyun yeni seviyeler ve kahramanlarla platformdaki yerini alacak.

14 Mayıs itibarıyla Braid’in “yıldönümü versiyonu” da Netflix’in oyun kütüphanesinde yerini alacak. Zaman manipülasyonu temelli bir oyun olan Braid’de oyuncular Tim isimli bir karakteri kontrol ediyor. Tim’in bir prensesi bulması ve kurtarması için birbirine bağlı dünyalarda eski hatırları keşfetmesi gerekiyor.

Oyunun yıldönümü versiyonunda geliştirilmiş ses deneyimi, yeni animasyon sekansları, tamamen yeniden renklendirilen grafikler, çözülecek daha fazla bulmaca ve oyunun geliştirme süreciyle ilgili bilgi veren 15 saatlik sesli yorum oyuncuları bekliyor.

Netflix Sonic Mania Plus ve Braid dışında başka oyunlar da sunuyor

Netflix’in oyun kataloguna eklencek oyunlar bunlarla sınırlı kalmıyor. 21 Mayıs itibarıyla Paper Trail ve 29 Mayıs itibarıyla da Virgin River dizisinden uyarlanan Stories isimli oyunlar Netflix oyuncularıyla buluşacak. Katana Zero da Netflix’in yeni oyunları arasında olsa da, bu oyun için kesin bir tarih verilmediğini belirtmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER