Teknoloji

Snoop Dogg Twitter CEO’luğuna göz dikti

Snoop-Dogg-120615

Dick Costolo’nun Twitter CEO’luğundan ayrılacağını açıklamasının üstünden kısa bir süre geçmesine rağmen, CEO koltuğunun ilk talibi ortaya çıktı. Ünlü rap yıldızı Snoop Dogg, bir süre Twitter kurucusu Jack Dorsey’in vekaleten yürüteceği CEO’luk görevine talip olduğunu açıkladı.

Snopp Dogg, Costolo’nun ayrılık haberinin ortaya çıkmasının ardından attığı ilk tweette “@Twitter’ı yönetmeye hazırım. #SnoopforCEO” sözlerini kullandı. Ünlü rap yıldızı ikinci tweetindeyse “İlk iş emrim. O parayı kazanın!” diyerek, Twitter’ın aradığı CEO olduğuna dair somut bir işaret verdi.

Oldukça yetenekli bir sosyal medya kullanıcısı olan Snoop Dogg, daha sonra da #ifSnoopWasTwitterCEO (Eğer Snoop Twitter CEO’su olsaydı) etiketini açtı ve 12 milyon takipçisinden potansiyel icraat önerilerini aldı. Snoop Dogg’un bu kampanyasının Twitter yönetimini ne kadar etkileyeceği bilinmese de, takipçilerine oldukça eğlenceli dakikalar yaşattığı rahatlıkla söylenebilir. Bütün bu paylaşımların Snoop Dogg’un yaptığı şakalar olduğunu belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER