Eğlence

Snapchat NBCUniversal ile özel içerik anlaşması imzaladı

snapchat nbcuniversalSnapchat NBCUniversal ile özel içerik üretimi konusunda anlaşmaya vardı. Bu anlaşma çerçevesinde NBC’de yayınlanan ve büyük ilgi gören programların “özel” versiyonları Snapchat kullanıcılarıyla buluşacak. Söz konusu programların Snapchat’e nasıl bir formatta taşınacağı henüz bilinmiyor. Son zamanların popüler sosyal medya platformunda boy gösterecek ilk NBC programı ise The Voice (O Ses) olacak.

Program Snapchat’te “The Voice on Snapchat” ismiyle yayınlanacak. Jüri üyeleri Snapchat kullanıcıları tarafından gönderilen performansları değerlendirecek. The Voice’u eylül ayının ilk günlerinde Snapchat’e giriş yapacak olan “The Rundown” izleyecek. Programda popüler kültüre dair haberler izleyicilere ulaştırılacak. Anlaşma çerçevesinde NBC’nin popüler programları SNL ve The Tonight Show’dan özel bölümlerin de Snapchat’te gösterilmesi planlanıyor.

Snapchat NBCUniversal anlaşmasıyla yeni ve özel içeriklere kavuşacak

NBCUniversal’in anlaşma çerçevesinde Snapchat için hazırlayacağı içerikler tamamen özel olacak. Programların TV’de yayınlanan versiyonlarından alınan bölümler Snapchat’e uygun biçimde düzenlenip sunulmayacak. Yayınlanacak içerikler, dikey formatta çekilecek. Böylelikle temel Snapchat deneyimiyle bütünlük de sağlanmış olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER